Junglevenner malebog - A4

Junglevenner malebog - A4

29,95 kr

1 anmeldelse

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Leder du efter en malebog, der vil vække interessen hos små børn, der elsker at lære om forskellige dyr? Så er vores billige malebog med dyretema lige noget for dig! Med A4-størrelse og fine illustrationer af forskellige dyr, vil dine børn elske at udforske deres fantasi, mens de farvelægger vores malebog.

Vores malebog er tynd og let, hvilket gør den perfekt til at tage med på farten. Den er den ideelle måde at underholde dine børn på, mens de lærer om forskellige dyr og udfolder deres kreative side.

Vores malebog med dyretema har tegninger af forskellige dyr og vil tage dine børn med på en spændende og lærerig rejse. Med 16 sider vil der være masser af tid til at farvelægge og skabe fantastiske mesterværker.

Vores malebog er også en ideel kalendergave eller lille overraskelse til enhver lejlighed. Og med vores prisvenlige priser kan du glæde dine børn uden at sprænge budgettet.

Leder du efter en malebog med dyretema, der vil være perfekt til små børn, der elsker at lære om forskellige dyr? Køb vores billige malebog i dag og lad dine børn udforske deres kreativitet på en sjov og lærerig måde!

Produkt information

Alder 1-2 år - 5-6 år
Mål21 x 30 cm.
Antal sider16 sider
Reference789849