Anoraknid edderkop - Garden bamse 13 cm

179,95 kr

2 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Mød Anoraknid Edderkop, den nuttede og charmerende tilføjelse til Jellycat's Halloween kollektion. Med et smilende udtryk og en krop, der ligner en vamset grøn jakke, er denne søde lille edderkop langt fra farlig - faktisk er den bare hjertevarm og elskelig. Med en størrelse på 13 x 10 cm er den den perfekte ledsager til enhver eventyrlysten sjæl.

Anoraknid Edderkop er en ægte Jellycat karakter, som fusionerer det søde og det skæve på en helt unik måde. Dens kontrasterende farver og detaljer skaber en blød og tryg følelse, der straks formidler, at dette er en edderkop med et twist af nuttethed. Denne bamse er designet til at vække smil, ikke frygt.

Med sin bløde tekstur og krammevenlige størrelse er Anoraknid Edderkop det perfekte valg som selskab, både på halloween-nætter og i hverdagen. Den vil skabe sjove og fantasifulde øjeblikke for børn i alle aldre og bringe en festlig stemning til enhver legeplads.

Som en del af Jellycat's Halloween kollektion er Anoraknid Edderkop en hyldest til hjerterne og sjælenes fest. Den repræsenterer alt, hvad vi elsker ved denne magiske tid på året - den skræmmende og den festlige side af det hele, pakket ind i en nuttet og charmerende edderkop.

En dejlig gaveidé!

Produkt information

Alder 0-3 mdr. - 5-6 år
Mål 13 cm x 10 cm
Reference ANK3BS
Mærke Jellycat