Kung Fu bjørn - Rangle med sugekop, rotation & lyde - Kinder & Kids

Kung Fu bjørn - Rangle med sugekop, rotation & lyde - Kinder & Kids

159,95 kr

1 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Denne Kung Fu børn - 2 i 1 rangle fra Kinder and Kids er et fantastisk stykke legetøj til de små børn fra 6 måneder til 2½ år. Med en kraftig sugekop, der nemt fastgøres på overflader, kan denne rangle både stå på gulvet, bordet eller monteres på højstolen for sjov leg.

Bjørnen kan rotere 360 grader og har små farverige plastkugler i fødderne, der siger sjove stimulerende lyde når ranglen rotererer. Udover dette har bjørnen bløde små ører at bide i, og en blød rød bidering, som er dejlig for babys ømme gummer.

Den søde bjørne rangle kan nemt fjernes fra sugekop-basen med et tryk på det lille røde hjerte og denne smarte funktion gør at ranglen kan bruges både stående med sugekoppen som aktivitetslegetøj, eller som en almindelig rangle som barnet kan ligge eller sidde og lege med.

Denne spænende rangle har mange fordele. Den opfordrer til at gribe fat, røre, kigge på, sutte og bide i. Den stimulerer barnets sanser og bidrager positivt til babys kognitive og taktile udvikling.

Ranglen er designet uden skarpe kanter og er fremstillet i plastik af høj kvalitet, der er nemt for små børnehænder at håndtere.

Bemærk venligst, at sugekoppen fungerer bedst på glatte, rene overflader.

Produkt information

Alder 6-12 mdr. - 1-2 år
Reference K10120
Mærke Kinder and Kids