Nature farver - 6 stk. ansigtsmaling stifter

69,95 kr

7 stk. på lager i webshop og butik

4 anmeldelser

Beskrivelse

Skab fantasifulde dyr eller figurer med disse ansigtsmaling stifter fra det anerkendte mærke Snazaroo. Dette sæt indeholder 6 klassiske farver, som man kan bruge til at forvandle barnet til alt fra drager og dinosaurer til tigre, klovne og løver. Farverne inkluderer gul, grøn, rød, blå, sort og hvid, der giver uendelige muligheder for kreativ udfoldelse.

Snazaroo er kendt for at levere ansigtsmaling af højeste kvalitet, og deres produkter er designet med sikkerhed for øje. Deres ansigtsmaling stifter er fri for parabener og parfume, hvilket gør dem ideelle til børn og personer med følsom hud. Man kan være tryg ved at bruge produkterne, da de er skånsomme og ikke irriterer huden. Vi anbefaler dog altid at udføre en lille test på indersiden af albuen, inden ansigtsmalingen påføres i ansigtet, for at sikre at der ikke opstår allergiske reaktioner.

Påføringen er nem og glat, og ansigtsmalingen er lige så nem at fjerne igen med vand og sæbe. Vi anbefaler altid, at en voksen hjælper med påføringen især for at undgå kontakt med øjne og mund. Læs venligst vejledningen før brug for at få de bedste resultater.

Produkt information

Alder 3-4 år - +13 år
Reference 1160635 - 791044
Mærke Snazaroo