2 stk. glimmer stjerne hårspænder - Assorterede farver

35,00 kr

3 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Føj lidt ekstra sjov og farve til dit barns frisure med disse fantastiske hårspænder fra Great Pretenders. Disse søde hårspænder er dekoreret med farverige glimmer stjerner, og de kommer i assorterede farver. 

Disse hårspænder er perfekte til enhver anledning og vil give enhver piges frisure et ekstra touch af sjov og charme. 

Great Pretenders er kendt for deres fantastiske produkter, der giver børn mulighed for at udtrykke deres kreativitet og personlighed på en sjov og fantasifuld måde. Disse hårspænder er ingen undtagelse, og de er et perfekt eksempel på Great Pretenders' fine og prisvenlige produkter.

Hårspænderne er sikre og behagelige for børn at bære. De er også lette at fastgøre og vil blive et hit blandt både små og store børn.

Så hvis du vil give dit barn en ekstra sjov og farverig frisure, eller hvis du bare vil tilføje lidt ekstra charme til deres look, så er disse glimmer stjerne hårspænder fra Great Pretenders et godt valg. Besøg vores legetøjsbutik Banditten på Østerbrogade 138 eller se vores store udvalg af fantastiske produkter fra Great Pretenders online.

Bemærk prisen er for 2 stk. glimmer stjerne hårspænder i assorterede farver og er en fin smågave som f.eks. kalender-, venne-, eller blot forkælelsesgave!

Produkt information

Alder 3-4 år - 7-8 år
Reference 90818
Mærke Great Pretenders