Meow Chill Out Gel øjenmaske - Varm eller kold

79,95 kr

3 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Meow Chill Out Gel øjenmaske!

Her i Banditten har vi et fint udvalg af accessories til krop og sjæl, og trænger I til forkælelse og afslapning er denne specielle øjenmaske et godt bud. Den kan bruges både varm og kold. Læs beskrivelse nederst:

GEL-ØJEMASKE
VARM BRUG: Varm masken op i en mikrobølgeovn med en roterende plade på 500-600 W i højst 10 sekunder. Fjern masken fra mikrobølgeovnen, og varm om nødvendigt masken op igen med 5 sekunder ad gangen, indtil den ønskede temperatur er nået. Opvarmningen må ikke overstige 30 sekunder. Hvis masken er for varm: Lad den køle af før brug.
KOLD BRUG: Lad masken ligge i fryseren i 1-2 timer. Fjern den fra fryseren og se, at kuglerne inde i masken er bløde og ikke frosne. Brug gelsiden for at få en mere intens effekt. Placer den bløde side mod øjnene for en svagere effekt.
Dette produkt kan forårsage forbrændinger. Må kun anvendes i en mikrobølgeovn med en roterende plade. Vær forsigtig, når masken tages ud af mikrobølgeovnen. Lad masken køle af, før den opvarmes igen. Masken må ikke koges. Masken må ikke overophedes, da det vil medføre risiko for brand. Opbevares uden for børns rækkevidde. Brug ikke masken på følsom hud.

Produkt information

Mål19,5 cm x ca. 11 cm
Reference175005 (VEM0002)