Dukketøj 28-29 cm

Her på siden finder du vores udvalg af dukketøj specielt designet til dukker i størrelsen 28-29 cm. Vi samarbejder primært med det anerkendte mærke Minikane, der er kendt for deres unikke og kvalitetsrige produkter. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
229 kr 260 kr
Filter
Viser 1 - 2 af 2

Dukketøjet til dukker i størrelsen 28 cm er fremstillet med stor omhu og opfylder høje kvalitetsstandarder. Dukketøjet er Øko-tex-certificeret, hvilket betyder, at det er fri for skadelige stoffer og er sikkert for børn at lege med.

En af de bemærkelsesværdige egenskaber ved Minikane dukketøjet er, at det er håndlavet. Dette giver hver enkelt stykke tøj en unik kvalitet og en særlig charme. Hver søm og detalje er udført med omhu og opmærksomhed på at sikre, at dukkerne er klædt på stilfuldt og elegant.

Det franske ophav af dukketøjet i denne underkategori giver det en ekstra dimension af elegance og stil. Minikane er stolt af deres rødder i Frankrig og bringer denne inspiration til livs gennem deres designs. Du vil finde fine vintage-inspirerede mønstre og møblerede detaljer, der giver dukkerne et sofistikeret udseende.

Materialerne, der anvendes til fremstillingen af dukketøjet, er valgt med omhu for at sikre den bedste kvalitet og komfort. De bløde og behagelige materialer gør det muligt for børn at klæde deres dukker på med lethed og nyde den taktile fornemmelse af tøjet.