Elefanten & venner - Puslespil 36 brikker

149,95 kr

4 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Fantastisk gulvpuslespil fra Crocodile Creek!

"Elefanten & venner" er det perfekte puslespil til alle dyreelskere og eventyrlystne børn! Dette puslespil er fyldt med søde og farverige illustrationer af elefanten og alle de vilde dyr, der bor i junglen sammen med den. Det er en fantastisk måde for børn at fordybe sig i og udforske de mange detaljer, mens de samtidig træner deres finmotoriske færdigheder.

Puslespil er en god aktivitet til at fremme mindfulness og til at samle hele familien omkring en hyggelig stund sammen. Med "Elefanten & venner" puslespillet kan I skabe en dejlig stund med sjov og læring for alle i familien.

Dette puslespil er lavet af høj kvalitet og vil med garanti bringe glæde og underholdning til dit barn i mange timer. Med masser af detaljer og farverige illustrationer, vil det inspirere og stimulere dit barns fantasi og kreativitet.

Puslespillet har 36 brikker og måler 50 x 68 cm, hvilket er stort nok til at udfordre og stimulere dit barns hjerne og finmotorik. Puslespillene fra mærket er både CE og FSC certificeret, så du kan være sikker på, at de overholder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed. CE-mærkningen garanterer, at produktet overholder alle EU's sundheds-, sikkerheds- og miljøkrav, mens FSC-certificeringen sikrer, at træet, der bruges til produktionen af puslespillet, kommer fra ansvarlige og bæredygtige kilder.

Så hvorfor ikke tage en tur til junglen med "Elefanten & venner" puslespillet og oplev en verden af eventyr og sjov? Det er en fantastisk gave til enhver anledning og vil med sikkerhed blive et af dine barns yndlings puslespil.

Produkt information

Alder 3-4 år
Mål50 68 cm
Antal brikker36 brikker
Reference3840761 (CC-40761S)
MærkeCrocodile Creek