Poppitoppy - Legetøj med hoppende kugler (1-3 år)

199,95 kr

4 stk. på lager i webshop og butik

0 anmeldelser

Beskrivelse

Oplev den sjove verden med Poppitoppy - Legetøj med Hoppende Kugler fra B. Toys. Dette farverige og underholdende legetøj er designet til småbørn fra 1 år og opefter, men selv de mindste babyer kan få stor glæde af det. Poppitoppy, udformet som en sød mariehøne, indeholder 20 farverige kugler, der bringer masser af glæde og latter til legestunden.

Poppitoppy er utroligt nem at bruge. Tryk blot på mariehønens hoved, og se kuglerne hoppe og springe rundt! Dette enkle, men fascinerende mekanisme fanger hurtigt dit barns opmærksomhed og holder dem underholdt i timevis. Indvendigt er der et spejl, som reflekterer al aktivitet og tilføjer et ekstra lag af visuel spænding.

Legetøjet er ikke kun sjovt, men også udviklende. Når dit barn leger med Poppitoppy, forbedrer det deres finmotoriske færdigheder og hånd-øje-koordination. Det er en perfekt kombination af leg og læring, der støtter dit barns tidlige udvikling på en engagerende måde.

Selv babyer kan nyde godt af Poppitoppy. Forældre kan trykke på knappen for at få kuglerne til at hoppe, og babyen kan træne ryg- og bagsidemuskulaturen ved at løfte sig op ved lyden og kigge på kuglerne, der hopper rundt. Dette stimulerer både deres nysgerrighed og motoriske udvikling.

Poppitoppy - Legetøj med Hoppende Kugler er det ideelle valg for forældre, der ønsker at give deres småbørn et stimulerende og underholdende legetøj. Bring glæde og læring ind i dit barns verden med dette fantastiske ball popper legetøj fra B. Toys. Magien fra vores legetøjsbutik – direkte hjem til dig!Produkt information

Alder 1-2 år - 3-4 år
Mål15 x 18 cm.
ReferenceBX1119Z (701119)(BX1119C2Z)
MærkeB. Toys