Rød elefant sparebøsse - Mini - Norsu
  • Rød elefant sparebøsse - Mini - Norsu
  • Rød elefant sparebøsse - Mini - Norsu

Rød elefant sparebøsse - Mini - Norsu

100,00 kr

3 stk. på lager i webshop og butik

1 anmeldelse

Ønsker du gratis gaveindpakning?

Beskrivelse

Mini Norsu elefant sparebøsse i farven rød. De skønne, retro sparebøsser blev fremstillet i 70´erne og delt ud til børnene i Sveriges banker når barnet åbnede sin første opsparingskonto. Elefanterne blev en stor succes og de bliver nu genproduceret på den samme fabrik som tidligere og i de originale støbeforme. Når de bliver sat sammen, holder maskinen dem i toppen, hvilket gør, at du altid vil kunne se to mindre mærker på hver sin side ved møntindkast.

Elefant sparebøsserne findes i to størrelser - en Maxi samt en Mini model - og i et utal af smukke farver. Du kan se vores store udvalg af de skønne spareelefanter her på hjemmesiden. Sparebøsserne bliver fremstillet i formstøbt plastisk og har lås i bunden, der åbnes med en lille metalnøgle. Norsu elefanterne er fantastiske og den runde form og hyggelige udtryk, er stadigvæk utrolig populær hos både store og små.

Spareelefanten pynter hvor den står og en tilføjer et farverigt touch til ethvert værelse. Den er ligeledes en rigtig god barnedåb- og fødselsdagsgave, da barnet lærer noget om at spare penge op og gemme dem et sikkert sted.

Bemærk! Prisen er for 1 stk. Norsu rød elefant sparebøsse i lille størrelse.

Produkt information

Alder 3-4 år
Mål 11 x 11 cm.
Reference NE1R
Mærke Norsu Elefant
×