Mini make-up sæt - (Øjenskygger, blush & læbestift)

169,95 kr

8 stk. på lager i webshop og butik

4 anmeldelser

Beskrivelse

En vidunderlig lille makeuppakke til børn, der elsker at klæde sig ud og lege - og til glæde for de forældre, der ønsker at beskytte børnenes hud mod skrappe voksenprodukter.

Mini make-up sættet fra Oh Flossy inkluderer 2 naturlige øjenskygger til børn (Fuchsia og Gold), 1 naturlig blush i pastel pink til kinderne samt 1 naturlig vegansk læbestift i pink. Desuden medfølger 2 applikatorer, så børnesminken kan lægges fint på.

Hvert lille makeup-krukkelåg er dekoreret med søde ansigtsikoner, der gør det let for børn at identificere, hvad hvert produkt er beregnet til. Dette tilføjer en ekstra dimension af selvstændighed til legen. Farverne e
r i smukke, skinnende og klare nuancer. Mini make-up sættet leveres i en luksuriøs æske med magnetlukning, hvilket gør det perfekt som en særlig gave eller en gave til en fødselsdagsfest!

Oh Flossy blev etableret i 2017 af en iværksættermor fra Australien, der ledte efter et naturligt alternativ til børnemakeup til hendes egne børn. Virksomhedens makeupprodukter er skabt i samarbejde med en førende kosmetikudvikler og de er alle produceret uden brug af kunstige tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler, for at sikre ekstra skånsomhed mod barnets hud. Alle makeup-produkterne er lette at fjerne uden hård skrubning eller brug af makeupfjerner - vand er alt, hvad der kræves! 

Produkt information

Alder 3-4 år - 9-10 år
Mål 3 x 11 x 13,5 cm
Reference FL137966
Mærke Oh Flossy