Skoven - Observations gulvpuslespil 54 brikker - Djeco

Skoven - Observations gulvpuslespil 54 brikker

155,00 kr

3 stk. på lager i webshop og butik

1 anmeldelse

Beskrivelse

Dybt inde i denne puslespilsverden - Skoven - Observationsgulvpuslespil med 54 brikker - udfolder der sig en fortryllende skovscene, rig på farver og livlige figurer. Med hver brik, der passer perfekt ind i sin plads, træder en skovverden med søde og charmerende dyr frem i al sin pragt.

Dette puslespil er ikke kun en leg; det er en opdagelsesrejse. Når det store puslespil endelig er samlet, inviteres barnet ind i en verden af eventyr, hvor de kan lade deres fantasi løbe vildt og udforske hver krog af dette spændende univers. Puslespillets periferi er omkranset af en broget palet af farver, mønstre og forskellige dyr, der venter på at blive opdaget. Her er en udfordring: Kan barnet finde dem alle?

Designet med omhu og med sans for børns udvikling er dette puslespil velegnet til børn fra 5 år og opefter. Med målene 50 x 70 cm er det et stort og flot puslespil, som også kan lægges på gulvet.

Når legen er ovre, og skoven er blevet udforsket fra kant til kant, er det nemt at holde puslespillet rent og klart til næste eventyr. En simpel aftørring med en fugtig klud er alt, der skal til for at bevare dets skønhed og holdbarhed.

Puslespillet leveres i en flot æske, og det er en en oplagt gaveide. Djeco har skabt mere end bare et puslespil; de har skabt et værktøj til sjov, udforskning og læring, alt sammen smukt pakket ind i én.

Produkt information

Alder 5-6 år
Mål 70 x 50 cm
Antal brikker 54 brikker
Reference DJ07149
Mærke Djeco