Koala puttesjov - Multi puttekasse (18 mdr.-2½ år)

259,95 kr

8 stk. på lager i webshop og butik

7 anmeldelser

Beskrivelse

Djeco´s Koala puttesjov er et spændende legetøj, der udfordrer børns øje-hånd koordination og finmotorik.

Denne søde træ-puttekasse giver børnene mulighed for at opdage 3 forskellige måder at få geometriske former til at passe gennem de matchende huller. Med 8 forskellige farvede og formede klodser, der skal sorteres i kassen, bliver legen en skøn udforskning af former og farver. Skub formerne ind i de matchende huller, guided af deres form og farve. Men børnene skal ikke kun finde de rigtige former, men måske også åbne en lem for at få klodsen igennem, eller sætte to klods-stempler ovenpå puttekassen.

Når opgaven er fuldført, kan børnene få klodserne tilbage ved at nå ind gennem de store elastiske snore på bagsiden af kassen. Farverne omkring hullerne matcher klodsernes farver, og det kræver en smule snedighed at få klodserne tilbage gennem den elastiske væg.

Djeco´s Multi-serie er designet til at give børn mulighed for at udforske 3 forskellige, sjove måder at udføre den samme handling på. Legetøjet er fremstillet af FSC®-certificeret træ, der sikrer en bæredygtig og miljøvenlig produktion.

Produkt information

Alder 1-2 år
Mål18 cm x 11 cm x 8,5 cm
ReferenceDJ06292
MærkeDjeco