Farvelæg din egen verden med dyr - Kreativ æske - Djeco

Min verden - Farvelæg & lim 80 figurer (3-6 år)

165,00 kr

3 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Træd ind i en verden af kreativitet med Djeco's store kreative æske, skabt til børn i alderen 3-6 år!

Denne æske fra Djeco indeholder hele 80 skabeloner, som let kan presses ud af arkene. Hver skabelon er en charmerende illustration af bondegårdsdyr, hyggelige huse, hurtige biler og smukke blomster. Dette er begyndelsen på en magisk skabervandring.

Når skabelonerne er befriet fra papiret, er det tid til at vække dem til liv. Med de 8 medfølgende farver kan barnet farvelægge hver skabelon med glæde og fantasi. Hvert træk med farven er et skridt nærmere at skabe deres helt eget mesterværk.

Men det bliver endnu bedre. De 6 medfølgende baggrunde giver en scene for disse farverige kreationer. Barnet kan arrangere skabelonerne som de ønsker og lime dem fast, så der opstår en helt unik og personlig verden. Det er en kreativ oplevelse, der lærer børnene om farver, former og samtidig lader deres fantasi flyve frit.

Med Djeco's store kreative æske kan børnene forvandle enkle skabeloner til deres helt egne, fantasifulde verdener. Det er en fantastisk måde at udtrykke sig selv på og opdage glæden ved at skabe noget unikt. Så giv børnene redskaberne til at forme deres egne eventyr og udforske verdenen af kunst og fantasi med denne inspirerende æske.

Produkt information

Alder 3-4 år - 5-6 år
Mål 29,5 cm x 23 cm x 4 cm
Reference DJ08997
Mærke Djeco