Lav dit eget Neon lys (8-15 år) - Kreativ tin æske

159,95 kr

2 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Inviter større børn og unge til at eksperimentere med lys med "Lav dit eget Neon lys" sættet og se, hvordan de transformerer deres værelser med deres egne kreationer.

"Lav dit eget Neon lys" sættet, designet til at inspirere børn i alderen 8-15 år. Præsenteret i en attraktiv tinæske fra det velrenommerede mærke Gift Republic, tilbyder dette sæt en mulighed for at skabe personlige neonkreationer.

Dette sæt indeholder alt, hvad der behøves for at komme i gang: en 3 meter lang batteridrevet pink neon fleksibel ledning, der giver lys til designet, tre meter metalformningsledning til at skabe strukturen af neonkreationen, en meter fastgørelsesledning til at sikre designet, og en instruktionsbog fyldt med mønstre for at guide gennem processen.

"Lav dit eget Neon lys" er mere end blot et kreativt projekt; det er en rejse ind i designens verden, hvor større børn og unge kan udforske deres kreative potentiale og lære kunsten at forme lyset. Med muligheden for at følge de medfølgende mønstre eller lade fantasien løbe løbsk og skabe egne unikke designs, bliver den pink neonkreation et personligt udtryk, der lyser op i mørket.

Den praktiske tinæske, sættet kommer i, sikrer, at alle komponenterne forbliver organiserede og lettilgængelige, og kan genbruges til opbevaring af kunstforsyninger eller andre små skatte efter projektets afslutning.

Bemærk! Batterier medfølger ikke.

Produkt information

Alder 7-8 år - +13 år
Reference GR800014
Mærke Gift Republic