Frostmonster, Ildløve & lavasværd - Figursæt

379,95 kr

2 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Schleich har lavet nogle fantastiske legefigurer, hvor disse frostmonstre og ildløve er to af dem. Figurerne er lavet i en rigtig god plastikkvalitet og er håndmalet, så de virker meget naturtro, og er selvfølgelig helt uden phthalater.

Frostmonsteret er kommet til lavaverdenen for at rive et hemmeligt sværd op af lava-klipperne! Den, der ejer sværdet, er næsten uangribelig – for han er beskyttet imod de andre elementer! Desuden udvider det element fra den verden, som han er i, sig til alle de andre verdener. Frostmonstret benytter sig af supervåbnet for at forhindre udbredelsen af lavaverdenen – og for at redde sin isverden. Men denne mission er farlig: Våbnet sidder godt fast i en lava-klippe dybt nede i lavaverdenen! Derudover venter ildløven på udfordreren. Løven består næsten komplet af glohede sten og har en flammende manke. Takket være sværdet er den næsten uovervindelig. Men kun næsten: Frostmonstret kan med sin gigantiske morgenstjerne, der er fyldt med knivskarpe ispigge, skabe store problemer for ildløven! Den, der kommer til at røre ved piggene i dens krop, fryser omgående til is! Ild mod is – den episke kamp begynder!

Alle børn elsker figurer, og her i Banditten har vi et stort udvalg, der kan indgå i rolleleg eller blot pynte fint på værelset!

Produkt information

Alder 7-8 år - 11-12 år
Reference 42455
Mærke Schleich