Lava lampe - Gul med orange lava

549,95 kr

1 stk. på lager i webshop og butik

5 anmeldelser

Beskrivelse

Super cool gul lavelampe med orange lava.

Den flotte retro lava lampe er fremstillet med den originale metalbund og i et glasdesign der indeholder farvet voks og væske. Lampen er i meget god kvalitet og kan holde mange år i frem i tiden.

Lava lamperne var meget populære i 60erne og 70erne, og lamperne er stadigvæk dybt fascinerende at kigge på, for både børn og voksne. De bløde voksbobler der langsomt dannes og bevæger sig rundt i lampen, har en afslappende effekt og skaber en hyggelig stemning i stuen såvel som på børneværelset.

Der medfølger 1 stk. pære (25W med lille fatning), så lampen er klar til opsætning, så snart den ankommer. Vær opmærksom på, at første gang lampen tages i brug kan det tage voksen 5 timer at varme op, og flyde på traditionel vis. Det er kun den første gang og herefter vil det tage væsentlig mindre tid for voksen at varme op.

Bemærk! Der er IKKE tale om legetøj! Lava lampen skal være varm for at voksen kan smelte. Rør derfor IKKE ved lampen, når den er tændt eller 1 time efter den er blevet slukket. Sørg også altid for, at mindre børn ikke kan få fat i lampe, eller ledning på noget tidspunkt.

Produkt information

Mål40 x 9 cm. Ledning 160 cm. Pære: 25W - Lille fatning.
ReferenceXL1786