Karrusel klovne med ranglelyd & sugekop (6 mdr.- 18 mdr.)

189,95 kr

4 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Få dit barn til at smile og le med de sjove Karrusel Klovne fra Tolo Toys. Dette farverige babylegetøj er perfekt til spisetid og vil give dit barn timevis af underholdning.

Karrusel Klovne er designet med en stor sugekop i bunden, der let kan fastgøres til bordet eller højstolen. Når sugekoppen er sikkert på plads, kan dit barn trygt skubbe til de små klovne, og se dem begynde at dreje rundt i karrusellen.

Denne interaktive leg vil stimulere dit barns sanser og finmotoriske færdigheder. Når klovnenes farverige kroppe drejer rundt, vil de udsende en sjov ranglelyd, der vil vække dit barns nysgerrighed og opmærksomhed.

Tolo Toys er kendt for deres høje kvalitet og levende farver, og Karrusel Klovne er ingen undtagelse. Legetøjet er fremstillet med omhu og opfylder strenge sikkerhedsstandarder, så du kan være tryg ved at give det til dit barn.

Udover at være sjovt og underholdende, er Karrusel Klovne også en fantastisk måde at introducere dit barn til spisetid. Ved at fastgøre klovnen til bordet kan du hjælpe dit barn med at udvikle deres finmotoriske færdigheder og opbygge gode spisevaner.

Giv dit barn en farverig og sjov spiseoplevelse med Karrusel Klovne fra Tolo Toys. Denne babylegetøj er ikke kun underholdende, men også en praktisk og lærerig måde at hjælpe dit barn med at udvikle sig. Vælg kvalitet og pålidelighed med Tolo Toys, der har skabt glæde hos børn i årtier.

Produkt information

Alder 6-12 mdr.
Mål17 x 17 x 16.5 cm
Reference89128 (TO89128)
MærkeTolo Toys