Kategorier

Producenter

Studio Matryoshka dukker - Personligheder
  • Studio Matryoshka dukker - Personligheder
  • Studio Matryoshka dukker - Personligheder

Studio Matryoshka dukker - Personligheder

200,00 kr

Babushka dukkerne fra Studio Matryoshka er lavet til kunst-, design- og legetøjselskere i alle aldre. Denne version består af 6 personligheder fremstillet i formstøbt plastik, og de er designet af Ingela Arrhenius.

Stil dem op, leg med dem, put dem ind i hinanden eller brug dem til at fortælle barnet historien om familien: Bedsteforældre, forældre, børn, børnebørn osv. Studio Matryoshka dukkerne er perfekte som læring af, at alle har forskellige personligheder og udtryk.

Ingela P. Arrhenius er mor til to børn og arbejder som freelance illustrator. Foruden illustrationer for aviser og reklamer, har hun arbejdet med mønstre til børnetekstiler, emballage og illustreret flere børnebøger. Vi har flere af Ingela P. Arrhenius´ plakater, spil og børneservice i vores sortiment (se hele udvalget under "Mærker" og "Ingela P. Arrhenius".

Produkt information

AlderAnbefales fra 3 år og opefter.
MålHøjde på den største 11 cm
CE-mærkningVaren er CE-mærket.
ReferenceSM4P
MærkeOmm design
1 vare på lager i webshop og butik Lynhurtig levering! Gratis gaveindpakning. Billig fragt fra 29 kr. Gratis fragt ved køb over 499 kr. Ubegrænset byttefrist via webshop og butik. Altid god service!