Pixel And refleks med ophæng

39,95 kr

2 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Skab bedre trafiksikkerhed for dit barn og gør barnet synlig med en refleks fra Firefly Reflectors.

I den travle verden, vi lever i, er det afgørende at sikre vores børns sikkerhed, især når dagene bliver kortere, og mørket falder på. Med Firefly Reflectors får du ikke bare en refleks; du får et stykke trafiksikkerhed til dit barn.

Firefly Reflectors præsenterer en unik refleks i form af en lille gul pixel and. Den ikke blot tilføjer et strejf af sjov til dit barns beklædning, men den sikrer også, at dit barn er synligt i mørket. Den lille metal kæde gør det nemt at fastgøre refleksen til tasken, jakken eller endda barnevognen. Nu kan I begge bevæge jer sikkert gennem gaderne med lethed.

I Danmarks vinterhalvår kan det være udfordrende for bilister at skelne gående, især når mørket sænker sig tidligt. Her kommer Firefly Reflectors ind i billedet som en pålidelig partner i trafiksikkerhed for dit barn. Den søde gule and lyser op og skaber opmærksomhed, hvilket giver en ekstra lag af sikkerhed, når I færdes i trafikken.

At være synlig i trafikken er afgørende for at undgå ulykker, især i vintermånederne. Bilister kan have svært ved at opdage fodgængere, især børn, når lyset er begrænset. Med Firefly Reflectors kan du trygt sende dit barn ud i verden, velvidende at de er synlige og sikre.

Så næste gang du tager ud på gaden i vintermørket, lad den lille pixel gule and fra Firefly Reflectors være din ledsager. Gør trafiksikkerhed til en prioritet og lad den lyse vejen for dit barns eventyr.

Produkt information

Alder 3-4 år - +13 år
Reference Pixel duck
Mærke Firefly Reflectors