Magna-Qubix 

Magna Qubix er helt nye byggemagneter, der er i familie med Magna tiles magneter, som er fantastisk til at bygge alt fra raketter til huse til figurer, der kan rulle på hjul. Magna Qubix er ligesom geometriske byggemagneter, som er et godt alternativ til almindelig byggeklodser.

Læs mere
Viser 1 - 2 af 2

Det populære Magna Qubix

Magna Qubix er det helt nye og hotte indenfor legetøj til børn, som ønsker at udfordre deres kreative og matematiske evner. Byggemagneterne er et rigtig sjovt magnetisk konstruktionslegetøj, der er designet til at fastholde børnenes interesse, koncentration og kreativitet. Magne Qubix en lillebroren til førnævnte “fliser”, der har været på børns top 10 over bedste legetøj siden byggemagneternes oprindelse i 1992.

Byggemagneterne kan nu fås i nye 3D former, firkanter, prismer og pyramider

Magna Qubix giver børn utallige muligheder for at være kreativ og udfolde deres kreative evner inden for bygge- og konstruktion. De nye byggemagneterne fås i en hele masse flotte farver, som kan kombineres på kryds og tværs, og som skaber gode legemuligheder for store og små bygge-elskere. Byg for eksempel en bil på rullende hjul eller et slot med flotte tårne eller udfordre tyngdekraften med de sjove og farverige Magna Qubix. Magna Qubix kan kombineres med de velkendte og populære tiles, så det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan bygges med disse byggemagneter.

Leg og læring med Magna Qubix

De fleste synes ikke at matematik er særligt sjovt, men det er fordi, at de ikke har prøvet det svære fag i kombination med Magna Qubix. De magnetiske byggeklodser er fantastiske til at lære dit barn om matematik, geometri, farver, former og fin motoriske færdigheder, som det kræves, når Magna Qubix skal sammensættes. Magna Qubix skaber nemlig matematiske og tredimensionel forståelse, mens man leger med magnetbyggeklodserne. 

De stærke magneter, der sidder langs figurernes- og brikkernes kanter, gør det nemt at sætte Magna Qubix sammen på kryds og tværs. De farverige og flotte brikker og figurer kan kombineres på utallige måde hvilket gør, at der er flere timers leg til både store børn, som har behov for meget udfordring, og små børn, som kræver knap så høj en sværhedsgrad. Dertil kan de transparente Magna Qubix også sættes op imod lys, sådan at lysstrålen bliver farvet og giver et smukt genskin, der er perfekt til lysleg. Byggeklodserne af magnet har vundet et hav af priser rundt omkring i verden og er på vej til at blive et kæmpe hit her i landet.

×