Tiger Tribe Klistermærker & stickers 

Dyk ned i et væld af sjov leg med Tiger Tribe klistermærker sammen med Banditten! Her fører vi massevis af sjove klistermærker Tiger Tribe og klistermærke leg i alle afskygninger til børn i alle aldre.

Læs mere
Viser 1 - 5 af 5

Hvor mange Tiger Tribe klistermærker og stickers kan de mon have tænker du? Vi har omkring 20 sæt med decideret Tiger Tribe klistermærker og flere kreative æsker, der indeholder Tiger Tribe stickers til lige at sætte prikken over i’et i barnets eget kreative mesterværk.

Af Tiger Tribe klistermærker findes der en hel ”Sticker World” serie. Her finder du små fine og kreative sæt med – både farvede stickers Tiger Tribe og blanke Tiger Tribe klistermærker til selv at farvelægge plus baggrund man kan dekorere med de fine Tiger Tribe klistermærker. Det færdige projekt kan fint hænges op som pynt på værelset eller gives videre til gave. I ”Sticker World” serien er der noget for alle børn da der er Tiger Tribe klistermærker og Tiger Tribe stickers med hurtige biler, Tiger Tribe klistermærker med eventyrlige havfruer, Tiger Tribe klistermærker med alverdens dyr, Tiger Tribe klistermærker med den højeste mode, Tiger Tribe klistermærker med smukke enhjørninger, Tiger Tribe klistermærker med farlige pirater og Tiger Tribe klistermærker med fine feer.

Som skolegave, adventsgave eller til at pakke med i kufferten på ferien er de små kreative sæt med Tiger Tribe klistermærker helt geniale. Tiger Tribe klistermærker Funny faces og Tiger Tribe klistermærker Crazy animals indeholder flere ark, der skal dekoreres med de medfølgende finurlige Tiger Tribe klistermærker. Til dem der ønsker at kunne følge en guide lidt mere er sættet med de fabelagtige og skæve dyr fin da der følger 8 forskellige dyr på hvert deres ark, der har hvide områder som indikerer hvilke klistermærker Tiger Tribe, der skal sættes hvor. Funny faces sættet er en sej leg, til de små som selv vil udfolde deres indre picasso og danne skæve ansigter efter fri fantasi ud fra de medfølgende klistermærker med sjove ører, skægge øjne og skæve næser/snuder og munde.

Til drenge og pige tweens kan de store kreative æsker med Tiger Tribe klistermærker og stickers varmt anbefales. De er fyldt med masser af Tiger Tribe klistermærker dekoreret smukt med glimmer. Brug dem til at pynte din notesbog, lave fine postkort med dine egne klistermærker når I tager på sommerferie – eller lige akkurat hvad du lyster, det er jo kun fantasien der sætter grænser. Og sæt dit eget personlige præg på de indbundne skolebøger – perfekt som beskæftigelse inden første skoledag.

Leg med Tiger Tribe klistermærker og Tiger Tribe stickers er en sikker vinder når der skal lidt underholdning til bilferien, flyveren, eller hvis der bare skal lidt hygge til derhjemme eller som en stille, kreativ aktivitet når hele familien er samlet på restaurant og ventetiden kan være lidt svær.

×