Klassisk YoYo med lys - Legami

69,95 kr

4 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Lækker, klassisk YoYo med lys!

Den gennemsigtige røde YoYo med indbygget lys og god vægt er en skæg YoYo, som er velegnet til ældre børn, teenagere og voksne. Yoyo'en er designet med fokus på ydeevne og holdbarhed, og den er fremstillet i høj kvalitet plastik, der sikrer en lang levetid.

Den tykke snor sikrer en glat og jævn yoyo-bevægelse, og indbyggede lys giver en ekstra dimension til legetøjet, som kan give ekstra sjov og spænding i mørke omgivelser.

En yoyo er et legetøj, som typisk består af en kugleformet del, som er forbundet til to flade plader ved hjælp af en aksel. Yoyo'en bruges ved at binde en snor omkring akslen og trække den nedad, hvilket sætter yoyo'en i rotation. Når snoren slippes, vil yoyo'en bevæge sig opad, og samtidig trække snoren med sig.

Yoyo'en er et populært legetøj over hele verden, og der findes mange forskellige typer og stilarter. Nogle yoyo'er er designet til at lave tricks og stunts, mens andre er mere velegnede til at lege med og rulle op og ned af snoren. Der er også yoyo'er i forskellige størrelser og vægte, hvilket kan påvirke deres bevægelser og hastighed.

Historisk set stammer yoyo'en fra gamle kulturer, hvor den blev brugt som et våben eller som en legetøj til at træne børn i koordination og balance. I dag er yoyo'en stadig et populært legetøj og en hobby for mange mennesker, og der findes endda internationale konkurrencer, hvor yoyo-spillere kan vise deres evner og tricks.

Denne yoyo vil være en god gaveide eller et sjovt legetøj til personer, der ønsker at udfordre sig selv og øve deres yoyo-færdigheder.

Produkt information

Alder 5-6 år - +13 år
Reference146009 (VYOY0001)