Nyhed
Stor samle & putte-i bold (1-2 år) - Tolo
  • Stor samle & putte-i bold (1-2 år) - Tolo
  • Stor samle & putte-i bold (1-2 år) - Tolo
  • Stor samle & putte-i bold (1-2 år) - Tolo
  • Stor samle & putte-i bold (1-2 år) - Tolo

Samle & putte-i bold - Aktivitetslegetøj (1-2 år) - Tolo

209,95 kr

2 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Opdag den alsidige og underholdende Samle & Putte-i Bold fra Tolo. Dette aktivitetslegetøj er specielt designet til børn i alderen 1-2 år og tilbyder en række sjove og lærerige aktiviteter.

Samle & Putte-i Bold er et fantastisk multipurpose legetøj, der giver dit barn mulighed for at udforske både stabling og puslespil. Bolden består af fire dele, der skal samles for at danne en hel bold. Dette giver dit barn mulighed for at udvikle deres finmotoriske færdigheder og problemløsningsevner, når de forsøger at matche og samle boldens dele.

Men det er ikke alt! Denne bold fungerer også som et putte-i legetøj. Bolden har seks åbninger, hvor dit barn skal få de medfølgende formede dele til at passe ned i bolden. Dette hjælper med at styrke deres hånd-øje-koordination og finmotoriske færdigheder, samtidig med at de lærer om former og farver.

Hver af de seks formede dele har også forskellige lyde som f.eks. ranglelyde, raslelyde og en klokke. Dette tilføjer en ekstra dimension af sjov og stimulering til legen og stimulerer barnets auditive sans.

Aktivitetslegetøj som Samle & Putte-i Bold er særligt velegnet til børn i alderen 1-2 år. I denne alder er børn i en fase, hvor de er ivrige efter at udforske og lære gennem leg. Ved at tilbyde forskellige aktiviteter, der kombinerer stabling, puslespil og putte-i leg, hjælper dette legetøj med at stimulere barnets kognitive, motoriske og sensoriske udvikling på en sjov og engagerende måde.

Når du vælger Tolo legetøj, kan du stole på kvalitet, sikkerhed og design, der er skabt til at opmuntre til legende læring. Samle & Putte-i Bold er et perfekt eksempel på dette, da det giver dit barn mulighed for at udforske, skabe forbindelser og udvikle deres færdigheder på flere niveauer.

Produkt information

Alder 1-2 år
Mål13 x 13 x 13 cm
Reference89411 (TO89411)
MærkeTolo Toys