Smølferne 1967-1969 - Samlebind 2

399,95 kr

1 anmeldelse

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Farverig tegneserie "Smølferne 1967-1969 - Samlebind 2 - fra Forlaget Cobolt!

Smølferne har været et hit hos børnene i årevis, og bøgerne er meget populære her i Banditten.

Forlaget skriver:

Dette andet kæmpestore samlebind bringer en række af de klassiske historier i den kronologiske orden, de i hjemlandet, Belgien, oprindelig blev trykt i. Ligesom det første samlebind indeholder bogen endvidere et meget omfattende, underholdende og rigt illustreret forord om Peyos arbejde med serien – denne gang hører vi blandt andet om, hvordan smølferne pressede deres åndelige far til at oprette en hel tegnestue for at sikre en produktionstakt, der kunne leve op til de små nissers stigende succes.

Bogen indeholder næsten 200 sider tegneserier og mere end 70 sider ekstra materiale. Læs eller genlæs klassiske historier som Smølferne og kraxelikroxen, Vejrmaskinen, En smølf ikke som de andre, Astrosmølfen, Den spejlvendte smølf og Den falske smølf – samt andre smølfetegneserier og -historier, der aldrig tidligere har været udgivet på dansk foruden en perlerække af illustrationer, annoncer, skitser m.v.
 
Med andre ord et praktisk taget uundværligt værk, der hører helt naturligt hjemme i enhver tegneseriesamling sammen med det første samlebind, Smølferne 1958-1966.

Produkt information

Mål 22 x 30 cm
Antal sider 272 sider
Reference 9788770855617
Mærke Forlaget Cobolt