-50%
Monchhichi bamse - Bedstefar
  • Monchhichi bamse - Bedstefar
  • Monchhichi bamse - Bedstefar
  • Monchhichi bamse - Bedstefar

Monchhichi bamse - Bedstefar

125,00 kr

250,00 kr
4 stk. på lager i webshop og butik

5 anmeldelser

Beskrivelse

Den klassiske Bølle bamse eller Monchhichi som de faktisk hedder, er tilbage! Monchhichi - der betyder lykke - var en klassiker i børneværelserne op igennem 70 og 80´erne. Kært barn har mange navne og Monchhichi aben var også kendt som både Bimse eller Bølle bamsen.

Aben blev født i 1974 og siden dengang var der, ligesom nu, stor uenighed om hvorvidt den lille abe var en dukke eller bamse, men kære det er de.

Selvom denne bedstefar er en nyhed i Monchhichi-familien, må han i bogstaveligste forstand være det ældste skud på stammen sammen med den respektive bedstemor. Hans stil er noget gammeldags med kakibukser, der bliver holdt op af blå seler, en skotskternet skjorte og en rød butterfly. Selvom hans pels ikke længere er brun, har han ligesom de klassiske dukker en dejlig blød pels, og kun hoved, hænder og fødder er faste.

Han er altså bare rigtig egnet til et ordenligt kram og udover det er han den eneste mand i familien med overskæg. På sine ældre dage har han dog stadig ikke glemt det der kendetegner ham som en ægte Monchhichi - nemlig sutten der nemt kan sættes i munden.

Bemærk! Prisen er for 1 stk. Monchhichi bamse. Bedstemoren og tilbehør kan bestilles seperat her på hjemmesiden.

Produkt information

Alder 3-4 år - 11-12 år
Mål Højden på aben er 20 cm.
Reference 233140
Mærke Sekiguchi