Bedstemor - Bølle bamse - Monchhichi
  • Bedstemor - Bølle bamse - Monchhichi
  • Bedstemor - Bølle bamse - Monchhichi
  • Bedstemor - Bølle bamse - Monchhichi

Bedstemor - Bølle bamse - Monchhichi

250,00 kr

2 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Den klassiske Bølle bamse eller Monchhichi som de faktisk hedder, er tilbage! Monchhichi - der betyder lykke - var en klassiker i børneværelserne op igennem 70 og 80´erne. Kært barn har mange navne og Monchhichi aben var også kendt som både Bimse eller Bølle bamsen.

Aben blev født i 1974 og siden dengang var der, ligesom nu, stor uenighed om hvorvidt den lille abe var en dukke eller bamse, men kære det er de.

Selvom denne bedstemor er en nyhed i Monchhichi-familien, må hun i bogstaveligste forstand være det ældste skud på stammen sammen med den respektive bedstefar. Hendes stil er en smule gammeldags, dog er hun mere med på noderne end bedstefar. Hun er klædt i en fin lang blomstret kjole, og et lille hvidt forklæde. Hendes hår har hun fået sat som et springvand på toppen af hovedet med en lyserød sløjfe som pynt. Selvom hendes pels ikke længere er brun, har hun ligesom de klassiske dukker en dejlig blød pels, og kun hoved, hænder og fødder er faste.

Hun er bare perfekt til et ordenligt kram. På sine ældre dage har hun dog stadig ikke glemt det der kendetegner hende som en ægte Monchhichi - nemlig sutten der nemt kan sættes i munden.

Bemærk! Prisen er for 1 stk. Monchhichi bamse. Bedstefaren og tilbehør kan bestilles her på hjemmesiden.

Produkt information

Alder 3-4 år - 11-12 år
Mål Højde på aben er 20 cm.
Reference 233150
Mærke Sekiguchi