Jungle - Søg & find puslespil 12 brikker

129,95 kr

2 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Søg & find puslespillet "Jungle" fra Mudpuppy er den perfekte måde for børn at udforske dyreverdenen på en sjov og interaktiv måde! Puslespillet har 12 brikker, der er nemme at håndtere og passer perfekt til små hænder. Udover at lægge puslespillet skal barnet finde 5 skjulte dyr, der gemmer sig i illustrationen af søde dyr, der bor i junglen.

Puslespillet og æsken er begge fremstillet af genanvendeligt papir og farvet med giftfrit soya baseret blæk, hvilket gør det til et miljøvenligt og bæredygtigt valg. "Jungle" puslespillet er også CE-certificeret, hvilket garanterer, at det opfylder alle de europæiske standarder for sikkerhed, sundhed og miljøkrav.

Puslespillet er designet til børn i alderen 2-3 år og vil stimulere deres finmotoriske færdigheder, kreativitet og fantasi. "Jungle" puslespillet leveres i en fin æske, der er perfekt til opbevaring og transport af puslespillet.

Mudpuppy er kendt for at producere bæredygtige og miljøvenlige produkter til børn, og "Jungle" puslespillet er ingen undtagelse. Det er en fantastisk måde at introducere børn til dyreverdenen på en sjov og lærerig måde.

Så hvis du leder efter en sjov og interaktiv måde for dit barn at udforske junglens dyr på, så er "Jungle" Søg & find puslespillet fra Mudpuppy det perfekte valg!

Produkt information

Alder 1-2 år - 3-4 år
Mål45 x 35 cm
Antal brikker12 brikker
Reference356995 (M012121P)
MærkeMudpuppy