Jellycat Bashful bamse - Hollænder kanin - Stor
  • Jellycat Bashful bamse - Hollænder kanin - Stor

Jellycat Bashful bamse - Hollænder kanin - Stor

290,00 kr

0 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Engelske Jellycat har gjort sig kendt for at lave skønne, sjove og klassiske bamser og kaniner i den mest bløde og luksuriøse kvalitet. Har du ikke før mærket en Jellycat bamse, vil du straks føle den særligt bløde kvalitet. 

Bashful serien består af de skønneste bamser og kaniner med et fantasifuldt twist, stadig i den klassiske og bløde kvalitet, som vi har lært at kende Jellycat for. 

Klassikeren over dem alle fra Jellycat's skønne bashful-serie er selvfølgelig intet ringere end de kære kaniner, som er blevet en fast bestanddel på de fleste børneværelser. Den er perfekt som barselsgave til de helt nyfødte, men vil også være et hit hos de lidt ældre drenge eller piger, der bare godt kan lide at samle på bamser. 

Denne kanin er lavet ud fra den flotte hollænder race. Kaninbamsen er fantastisk blød, ørerne er gode at holde om, og halen er perfekt at nulre med. De sort/hvide kontraster i dens pels er farver, der stimulerer barnets øjne. Den kan nemt håndvaskes og hænges til tørre hvilket mindsker allergigener.

Produkt information

Alder 0-3 mdr.
MålHøjde 36 cm
ReferenceBAL2BD
MærkeJellycat
×