Alvilda - Lego City Myldrebog - Hvor er pizzabuddet?

Alvilda - Lego City Myldrebog - Hvor er pizzabuddet?

160,00 kr

0 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Har du før taget en tur til Lego City? Hvis du har, er denne bog fra Alvilda et sjovt gensyn med de mange skønne dele af byen - hvis ikke lærer du den hurtigt grundigt at kende, når du midt i mylderet skal hjælpe Lego Pizzamanden med at finde pizzabuddet.

Pizzabuddet er nemlig kommet til at lave rod i bestillingerne, og derfor skal han findes inden kunderne får de forkerte pizzaer!

Denne myldrebog er udfordrende i bedste "Find Holger"-stil og er sjov for både store og små og mange timers detektiv arbejde ligger forude.

Heldigvis er der hjælp at hente - medfølgende bogen er nemlig både pizzabuddet og pizzamanden som legofigurer, samt et forstørrelsesglas, der kan hjælpe dig med at se, hvad der ikke lige er umiddelbart for det blotte øje.

Bogen er med et hårdt omslag nem at holde styr på, og på dens i alt 30 sider er der mange timers underholdning, du får ud af opgaver i 12 dele af byen.

Hvis det hele er ved at gå lidt i hårdknuder, kan du bagest i myldrebogen finde hjælp til løsningerne af de mange skægge opgaver.

Produkt information

Alder 7-8 år
Mål 32 x 25 cm - 30 sider
Reference 9788771055160
Mærke Alvilda