Lav din egen drømmefanger - 4M

Lav din egen drømmefanger - 4M

70,00 kr

0 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Fint kreativt sæt fra 4M!

Nu kan jeres barn lave sin helt egen drømmefanger. En drømmefanger er noget helt specielt og dens magi er dragende, og den vil pynt helt fint på børneværelset!

Til sættet hører en metalring, perler, fjer, snor og lim. Så det er bare at komme igang.

En drømmefanger er et indiansk kunsthåndværk, som traditionelt set blev lavet for at beskytte mod mareridt og dårlige drømme. En drømmefanger består typisk af en rund ramme lavet af bøjede grene, som er bundet sammen med snor eller tråd. Inden i rammen er der et fintmasket net, som symboliserer en edderkoppes spind. Det siges, at drømmefangeren fanger de dårlige drømme i nettet, mens de gode drømme glider ned ad fjerene, som hænger fra bunden af drømmefangeren, og ind i drømmerens sind.

Drømmefangere findes i mange forskellige størrelser og farver og er ofte dekoreret med perler, fjer, sten eller andre symboler, som har en særlig betydning for drømmefangerens ejer. I dag er drømmefangere populære som dekoration i hjemmet og som smykke eller accessory. De kan også stadig bruges til at skabe ro og tryghed i børneværelser eller soveværelser.

Ligesom traditionen med at lave drømmefangere, kan det at have en drømmefanger stadig have en særlig betydning og symbolik for mange mennesker, der søger at skabe et fredfyldt og positivt miljø omkring sig.

"Lav din egen drømmefanger" fra 4M er en oplagt gaveide til den kreative drømmer, og det kreative sæt vil helt sikkert styrke barnets fingerfærdighed!

Produkt information

Alder 3-4 år
Reference4M-2714
Mærke4M Legetøj