Kategorier

Producenter

-40%
Gratis fragt
Ida Ising Pusletaske - Hawk - Udsalg
  • Ida Ising Pusletaske - Hawk - Udsalg
  • Ida Ising Pusletaske - Hawk - Udsalg
  • Ida Ising Pusletaske - Hawk - Udsalg
  • Ida Ising Pusletaske - Hawk - Udsalg
  • Ida Ising Pusletaske - Hawk - Udsalg

Ida Ising Pusletaske - Hawk - Udsalg

1 319,00 kr

2 199,00 kr

Super lækker pusletaske fra danske Ida Ising.

Pusletaskerne fra Ida Ising er lavet ud fra princippet om, at det skal være praktisk og nemt at skifte dit barn - uanset hvor du er. Her er nemlig et pusleunderlag, der er tykt og vandtæt, og som kan fjernes fra tasken. Det betyder, at du kan flytte det hen til et bord, på jorden, med ind på flytoilettet, eller hvor du nu er.

Pusleunderlaget er lavet i phthalatfri-vinyl voksdug. Ud over er der trukket et lækkert øko-frotté lagen (80% bomuld, 20% polyester) i sort, som selvfølgelig kan skiftes og vaskes på 60 grader. Pusleunderlaget måler 40 x 60 cm. Pusletasken består af 4 indvendige lommer med god plads til bleer, skiftetøj, servietter m.m. Udvendigt er der en enkelt lomme med lynlås til mobil, penge og nøgler. Designet er inspireret af 70´erne, tasken kan foldes ud ved brug og klappes sammen, når man er færdig. Materialerne er dog så moderne, som det kan blive.

Ida Ising lægger vægt på at bruge materialer, der for det første er økologiske, for det andet slidstærke og sidst, men ikke mindst, smukke. Det enkle design og den høje kvalitet gør tasken til en sikker vinder hos både mor og far.

Pusletasken er lavet i kanvas og er indvendigt betrukket med blødt bomuldstekstil. Alle materialerne er lavet, og tasken syet, i Europa og er verificeret af REACH-compliance. "Copenhagen"-modellen er en af Ida Isings luksusmodeller. Det betyder at den har ekstratilbehør med - Vandtæt pose til tasken og stroller-straps i kærnelæder. Stroller-strapsene kan sættes om et hvilket som helst styr og lukkes med velcro. Desuden er stropperne lavet i smuk kernelæder, der kun bliver mere lækkert med tiden. Tasken lukkes ved hjælp af en stor træperle og fine lædersnore.

Hvis du ønsker, at puslefunktionen er i top og taske i lækkert design, er det her tasken for dig!

Produkt information

Mål43 cm x 33 cm x 8 cm
Reference140101
MærkeIda Ising
1 vare på lager i webshop og butik