Nyhed
Sovende Hello Kitty vågelampe med LED - Akio
  • Sovende Hello Kitty vågelampe med LED - Akio
  • Sovende Hello Kitty vågelampe med LED - Akio
  • Sovende Hello Kitty vågelampe med LED - Akio
  • Sovende Hello Kitty vågelampe med LED - Akio
  • Sovende Hello Kitty vågelampe med LED - Akio

Sovende Hello Kitty vågelampe med LED - Petit Akio

299,95 kr

3 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Superfin natlampe med den sødeste Sovende Hello Kitty fra Petit Akio. Denne serie af sjove og eventyrlige vågelamper fås med forskellige figurer f.eks. Enhjørning, en lille sky, en gul kylling eller denne skønne Hello Kitty.

Den lille 3D sovende Hello Kitty figur sidder beskyttet inde i den gennemsigtige kuppel. Vågelampen udsender et magisk og blidt lys, som beroliger og får barnet til lettere at falde til ro - og i søvn. Natlampen pynter på børneværelset, både når den er tændt og slukket.

Lampen har ”tap-it teknologi”, hvilket betyder, at når man trykker ovenpå lampen, lyser den. Trykkes to gange slukkes lampen. Den har også en smart timer-funktion, så den kan slukke efter 15 minutter.

Den transportable vågelampe er udstyret med 2 LED-lys, og den bliver ikke varm for barnet at røre ved. Lampen leveres med et genopladeligt USB-kabel. Den oplades i 3 timer og kan efterfølgende lyse (uden ledning) i 8-12 timer. Natlampen vejer kun 300 g og kan let flyttes rundt på børneværelset, alt efter behov.

Denne fantastiske Sovende Hello Kitty lampe er en populær gaveide, som altid vækker begejstring hos både små og større børn.

Bemærk! Natlampen er ikke legetøj, men skal behandles med samme varsomhed som en almindelig lampe. Den kan derfor ikke tåle hårdhændet behandling og bør stå et beskyttet sted, hvis barnet ikke er stor nok til at forstå dette. Lampen har 2 års garanti.

Produkt information

Mål 22 x 12 x 12 cm
Reference 3700230606382
Mærke Petit Akio