Sophie Giraf bidelegetøj - Gaveæske
  • Sophie Giraf bidelegetøj - Gaveæske
  • Sophie Giraf bidelegetøj - Gaveæske
  • Sophie Giraf bidelegetøj - Gaveæske
  • Sophie Giraf bidelegetøj - Gaveæske

Sophie Giraf bidelegetøj - Gaveæske

270,00 kr

1 anmeldelse

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Flot gaveæske med to af de mest populære stykker bidelegetøj fra Sophie Giraf til en rigtig god pris.

Sophie Giraf fra Vulli bliver hurtigt babys foretrukne legetøj, da hun besidder de bedste evner, og allerede fra 3 mdr’s alderen stimulerer alle babys 5 sanser.

Bidelegetøjet er lavet af 100 % naturgummi, som er helt fri for BPA eller phthalater. Udelukkende produceret af naturgummi udvundet fra Heveatræet, samt farvet med ugiftige plantefarver. Sophie Giraf er let at gribe fat i med sin lange hals og ben, og de bløde runde ører er behagelige for baby at gnaske på, særligt når gummerne klør for tænder. De mørke pletter på Sophie Giraf’s krop fanger hurtigt babys blik og stimulerer synssansen. Den sjove pivelyd, der fremkommer ved let tryk på kroppen, stimulerer babys høresans.

Sophie Giraf er det mest solgte legetøjsprodukt i Frankrig hvert år, og har rundet over 50 millioner solgte figurer på verdensplan. Hun har vundet mange priser verden rundt som bedste legetøj til babyer, og er derfor en af de største stjerner blandt legetøj til baby.

Gaveæsken indeholder 1 stk. klassisk Sophie Giraf 18 cm. samt 1 stk. Natural bidering. En rigtig god barselsgaveide og en bestseller i butikken!

Produkt information

Alder 0-3 mdr. - 1-2 år
MålSophie H: 18 cm . Bidering H: 8 x B: 6,5 cm.
Reference616624
MærkeSophie Giraf