Giraf rangle med bidelegetøj i toppen

189,95 kr

1 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende rangle fra Sophie Giraf! Denne rangle kombinerer træets naturlige skønhed med den bløde naturgummi fra Sophie Girafs hoved og et sødt blødt jordbær i stof, der gemmer på en overraskelse.

Ranglen er designet med et langt træskaft, der er perfekt til små hænder at gribe om og udforske. Øverst på ranglen sidder Sophie Girafs ikoniske hoved i naturgummi, som både er blødt og sikkert at bide i, når de små tænder er på vej.

Nederst på ranglen finder man det bløde røde jordbær i stof. Og gemt inde i jordbæret er en klokke, der ringer, hver gang barnet ryster ranglen. Denne lyd vil både fascinere og glæde dit barn, samtidig med at det stimulerer deres høresans og opmuntrer til leg og opdagelse.

Sophie Giraf er kendt og elsket af forældre over hele verden for deres engagement i produkter af høj kvalitet og bæredygtighed. Babylegetøjet er fremstillet med fokus på sikkerhed og kvalitet. Træet er nøje udvalgt for at sikre holdbarhed og en glat overflade, der er behagelig at berøre. Naturgummiet fra Sophie Giraf er naturligt og sikkert at bide i, uden skadelige stoffer.

Produkt information

Alder 3-6 mdr. - 1-2 år
Reference220134
MærkeSophie Giraf