Franck og Fischer 

Socialt ansvar for miljøbevidsthed ligger nemlig de to grundlæggere, Anne Marie Franck og Charlotte Fischer, meget på sinde. Siden de har startet deres firma i 2005 har de søgt at forbedre forholdene for de ansatte i produktionen, og står inde for både arbejdsforhold og produktion. Det meste af produktionen foregår i Fjernøsten - Kina, Indien og Thailand - hvor vilkår og kultur skifter fra land til land. Franck og Fischer samarbejder også med lokale NGO´er i deres bestræbelse på at gøre det bedste for lokalbefolkningen, og dermed deres medarbejdere.

Den træ, der bruges, kommer fra plantager. På plantagen sørger man for, at der bliver plantet i samme omfang som der fældes, og på måde ender man ikke med at udrydde store arealer af skove. Desuden er træet der bruges MDF, hvilket gør, at man ikke spilder noget, da det er spåner, der limes sammen. Limen der bruges er uden gift, og det samme er den maling der bruges på produkterne. Franck og Fischer er altså ikke bare funktionelt, sødt og smukt design, men også et ansvarsbevidst valg.  

Læs mere
Der er ingen produkter i denne kategori.

"Design for kids - made with care". Franck og Fischer sørger ikke bare for de lækre legetøjsdesign og søde bamser - al produktion foregår med omtanke for ansatte og for miljøet.

×