Bioserie Toys 

Bioserie Toys er et fantastisk Earth Friendly koncept hvor legetøjet føles som plastik i bedste kvalitet, men legetøjet er udelukkende fremstillet af planter! Det er med andre ord babylegetøj der er helt fri for skadelige stoffer og helt sikkert for dit barn at lege med og putte i munden.

Læs mere
Viser 1 - 1 af 1 resultat

Der er tale om verdens første legetøjskollektion der har modtaget USDAs "100% biobaserede certificering". Alt er fremstillet af vegetabilske harpikser der kommer fra majsstivelse samt naturlige tilsætningsstoffer der anvendes for at forbedre legetøjets holdbarhed og skabe de flotte kontrastfarver.

Det prisbelønnede legetøjsortimentet fra Bioserie Toys består af gode bideringe, underholdende rangler, et klassisk stabletårn samt en smart puttekasse, der kan forvandles til et tårn.

Babylegetøjet fra Bioserie Toys kan komme i opvaskemaskinen, hvis der skulle blive behov for det. Legetøjet kan derfor blive helt rent, selvom flere børn leger med det og tager det i munden. Det kan også sagtens tåle at komme med en tur i badekaret eller på stranden.

Legetøj fra Bioserie Toys er et helt sikkert valg for dit barn og for miljøet!

×