Børneure 

Skal dit barn til at have sit første ur? Her på siden har vi samlet vores udvalg af børneurer til børn og teens.

Læs mere
Viser 1 - 9 af 9

Det er altid en stor dag når barnet har lært klokken og skal have sit første ur. Hos Banditten har vi flere forskellige armbåndsure med sjove motiver og flotte farver til den store dag.

I vores sortiment finder man børneure med dinosaur, space tema, blomster eller sommerfugle. Disse armbåndsure har let læselige tal, tydelige visere samt sekundviser, så barnet kan se tiden gå. Børneurerne har gummirem, som let kan indstilles til barnets håndled.

Vi har også ensfarvede børneure i et lidt mere voksent design. Her er visere og tal også meget tydelige, så barnet nemt kan se, hvad klokken er. Disse modeller findes i lyserød, blå, lilla og sort.

Digitalur til børn og teens med grafiske og seje illustrationer finder man også her. Tryk på uret og klokken vises digitalt. Tryk igen og datoen kommer frem. Disse ure er et hit blandt de større børn fordi de er anderledes, sjove og lidt retro. Børneurerne findes blandt andet med camo, søde lamaer, ananas eller graffiti print.

I Banditten har vi også et fint udvalg af børneurer til væggen samt diverse lærespil til de børn, der ikke har lært klokken endnu.

Vi får løbende nye børneure og vores udvalg bliver kun større, så hold øje med siden her hvis det er ved at være tid til ”Barnets første ur”.

×