Gurli Gris madkasse og drikkedunk 

Lav en lækker madpakke til dit barn og put maden ned i den fine Gurli Gris madkasse. En Gurli Gris madkasse lukker godt til med et enkelt klik og er perfekt til både store og små tasker. Madkassen er ideel til både børnehaven, skolen og skovturen uanset om dit barn har en lille eller stor madpakke med. En Gurli Gris madkasse er prydet med flotte og farverige motiver, som kun kan begejstre de små krudtugler.

Læs mere
Der er ingen produkter i denne kategori.

Madkasse fra Gurli Gris

Hverken farverne eller mønstrene er der skruet ned for på en madkasse fra Gurli Gris, hvilket gør at den både er praktisk og smart. Nu vil dit barn pludselig glæde sig til at spise sine gulerodsstænger og rugbrødsmadderne fra sin Gurli Gris madkasse. Den kan nemt åbnes af små børnehænder og den er nem at rengøre, når madpakken forhåbentligt kommer tom hjem til køkkenbordet igen. Gør madoplevelsen meget mere spændende og sjov med en Gurli Gris madkasse.

Gurli Gris madkasse og drikkedunk

Ikke nok med, at en Gurli Gris madkasse gør madoplevelsen noget sjovere og langt mere spændende, så er det mindst lige så vigtigt, at dit barn også får noget koldt at drikke. Derfor har vi sørget for, at der også følger en Gurli Gris drikkedunk med i sortimentet. Drikkedunken er ligesom sin ven madkassen fyldt med farver og legesyge motiver, der giver dit barn lyst til at drikke af den. Sammen med sin Gurli Gris madkasse og drikkedunk kan dit barn derfor holde en hyggelig og spændende frokost, uanset om det er i skolen, i børnehaven eller på udflugten.

En madkassekultur

En Gurli Gris madkasse bidrager til den madpakkekultur, som vi har her i Danmark. Madpakken er noget, som vi er flasket op med, fra vi er små børnehavebørn med vores Gurli Gris madkasse, til vi ender som voksne arbejdsheste, der stadig har rugbrødsmadderne med i tasken. De fleste børn køber ikke mad i kantinen eller på caféer, når de skal have mad i skolen eller fritidsordningen, de får det med hjemmefra i en flot og fin Gurli Gris madkasse. En tæt og praktisk madkasse, som holder maden lækker.

Gurli Gris madkasse og drikkedunk

Her hos Banditten har vi taget en masse lækre Gurli Gris madkasser ind i vores sortiment. Madkasserne er fyldt med flotte motiver og mønstre af Gurli Gris og hendes familie og venner. De fås i en masse forskellig flotte farver, som vil matche enhver skoletaske uanset om den er lyserød, grøn eller sort. Her på Banditten bestræber vi os på at have et nuanceret og flot sortiment af madkasser, der sår gaveønsker hos dit barn, men som også falder i god jord hos deres forældre - det er trods alt dem, der sørger for, at der kommer mad i madkassen særligt de dage, hvor børnene har travlt med at lege.

×