KidzzFarm

Børn elsker legetøj, som de kan interagere med, og KidzzFarm står bag nogle meget populære hoppedyr og hoppebiler, som du finder et udvalg af her på siden.

Læs mere
Der er ingen produkter i denne kategori.

Hoppedyrene fra KidzzFarm, som de kaldes, er udviklet med henblik på, at de skal stimulere barnet og dets lyst til at lege aktivt med legetøjet. De bløde og oppustelige dyr er perfekte, når der skal leges bondegård eller lignende, og de forskellige dyr kommer i et væld af flotte farver og udgaver, som børnene vil elske.

Bondegårdsdyr er et af de mest elskede motiver inden for børnelegetøj, fordi de er letgenkendelige og søde, og hos Kidzzfarm har man taget de velkendte motiver og legetøj til et helt nyt og spændende niveau.

Hoppedyrene garanterer mange timers sjov og leg. De passer perfekt sammen med barnets bamser og andet legetøj, så dit barn har mulighed for at skabe sit helt eget legeunivers, hvor hoppedyrene fra Kidzzfarm helt sikkert vil blive nogle af de mest elskede favoritter, når der skal leges enten alene eller sammen med forældrene eller andre børn på børneværelset.

Hoppedyrene fra KidzzFarm kommer med en pumpe, så de er klar til at blive pustet op. Herefter kan børnene hoppe rundt på dyrene eller tumle med dem. Det bløde gummimateriale, som hoppedyrene er fremstillet af, gør dem til sikkert legetøj selv for mindre børn.