Our Generation Dukker

Den fantastiske Our Generation dukke er svær at undgå på de fleste børneværelser, og hos Banditten er vi ikke i tvivl om hvorfor. I flere år har vi forhandlet den skønne Our Generation dukke linje, og der kommer hvert år nye dukker og nyt dukketilbehør til.

Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
219 kr 220 kr
OK
Filter
Viser 1 - 1 af 1 resultat

Personlige dukker fra Our Generation

Du kan finde en Our Generation dukke til hvert type barn. Du kan finde en Our Generation dukke med hår der vokser, en Our Generation dukke der er uddannet læge, en Our Generation dukke der tilbringer sine dage som livredder, en Our Generation dukke der er dyrlæge, en Our Generation dukke der er cheerleader i fritiden, en Our Generation dukke balletpige, en Our Generation dukke pizzabager, en Our Generation dukke servitrice og listen kunne blive ved.

Our generation dukker med hår der vokser

Den skønne Our Generation dukke med hår der vokser, har været en af de mest populære modeller der er lavet, og derfor kan du finde den fine Our Generation dukke i flere varianter og med mange forskellige hårfarver. Hvis du ønsker en Our Generation dukke med lyst hår der kan vokse, skal du vælge enten Portia, Phoebe eller Pia. Ønsker du en Our Generation dukke med mørkt hår der kan vokse finder du på hylderne enten Parker eller Flora. Sidst men ikke mindst kan du finde Pia, som er en Our Generation dukke med det mest fantastiske lange røde hår der kan vokse. En anden bestseller her hos Banditten har været de fine balletpiger Violet og Anna, som kommer i det smukkeste ballet tøj med tylskørt og Sydney Lee, som kommer i både træningstøj og med et ekstra sæt ballet tøj til danseopvisning samt en praktisk drikkedunk og andet dukketilbehør.

Dukker fra Our Generation i mange forskellige modeller

Der findes mange forskellige skønne dukker fra Our Generation, så barnet kan finde sin helt egen personlige Our Generation dukke, da de findes i flere forskellige hudfarver, øjenfarver og med forskellig farve hår. Du kan også finde en Our Generation dukke med fregner, en Our Generation dukke med krøllet hår, en Our Generation dukke med briller – endda er der også lavet et fint sæt tvillinger, Our Generation dukkerne Sia og Sabina.

Find også Deluxe Our Generation dukker her

I det store sortiment er der både en almindelig Our Generation dukke linje og en deluxe Our Generation dukke linje. Our Generation deluxe dukkerne har typisk enten et ekstra sæt tøj med eller fint dukketilbehør.  

Skal din Our Generation dukke have sin egen dukke? I de senere år er der også kommet en mini Our Generation dukke til det store Our Generation dukke sortiment – så kan barnet lege at dukken leger med sin egen dukke.

Hvis du køber en Our Generation dukke vil det helt sikkert vække begejstring hos fødselsdagsbarnet – og en perfekt gaveidé som familien vil kunne samles om til både jul og fødselsdag, med alt det andet finde dukketøj og tilbehør der fås til de skønne dukker.