Playforever biler 

Her kan du finde vores store udvalg af de fantastiske biler fra Playforever. Smukt design i den allerbedste kvalitet.

Læs mere
Viser 1 - 9 af 9

Playforever skaber det ultimative kunstlegetøj, der er bygget til at vare et helt liv og som derfor egner sig fortræffeligt som barnedåbsgave, fødselsdagen eller til bilentusiasten, der aldrig helt bliver voksen.

Playforevers historie begyndte, da grundlæggeren Julian Meagher var elleve år gammel. Cyklende rundt i de lokale parkeringsgarager, ledte han efter gamle biler og undrede sig over deres slanke former og skinnende lak.

Denne tidlige fascination af skønheden og magien ved klassiske biler udløste en livslang ambition om at skabe en samling af tidløse legetøjsbiler, som kunne gå i arv - en samling, der ville glæde og fængsle kommende generationer, både børn såvel som voksne.

I dag sælges Playforevers biler og flyvemaskiner i over 20 lande på verdensplan. Med inspiration fra ikoniske racerbiler og jagerfly fra 1920'erne og 1960'ernes klassiske New York, kombineret med årtiers forskning af bildesign, er samlingen af MIDIS, Minier og Mavericks legetøjsbiler et miks af kunst, mode, traditionelt design og modernisme.

Playforever tror på det autentiske design og en fejlfri finish og deres produkter produceres derfor udelukkende af de bedste materialer. Firmaet bruger børnevenlige, soft-roll gummihjul og en særdeles holdbar maling der samtidig giver legetøjet en meget smuk finish. 

Firmaet går heller aldrig på kompromis med detaljer eller kvalitet. Alle produkterne er derfor sikkerhedstestet til de højeste internationale standarder. 

En gave fra Playforever, er en gave for livet!

×