Miss NELLA Neglelak & Lip Gloss 

Køb Miss NELLA neglelak til børn her! Er du på udkig efter en sikker børne neglelak, kan du hos Banditten finde det fulde udvalg af de giftfri og meget børne- og allergivenlige Miss NELLA neglelak.

Læs mere
Viser 1 - 24 af 24

Vi har Miss NELLA børneneglelak som en del af vores udklædning- og pynte sortiment, da det er noget af det bedste, du kan finde på det europæiske marked. Vi har ført Miss NELLA børne neglelak med succes i flere år og har oplevet en stor skare af folk, der har været meget tilfredse med produktet og køber det løbende som en forkælelsesgave til deres børn.

Som forælder er det vigtigt at føle sig sikker i at give legetøj og deslige, som er sikkert til børnene. Og særligt med neglelak, ansigtsmaling og andre ting til huden forstår vi godt, at det kan være en større overvejelse. Derfor tør vi sagtens anbefale Miss NELLA neglelak børn, da det er en vandbaseret neglelak, som holder lidt bedre end andre, der er lige til at vaske af. Miss NELLA neglelak børn er nem at lægge på – Miss NELLA børneneglelak tørrer ind i løbet af et minut, og når den skal fjernes igen, er den simpelthen til at pille af. Du hiver blot lidt i det ene hjørne af laget på neglen og trækker det af. 

Miss Nella giftfri neglelak til børn 

Børneneglelak Miss NELLA er garanteret helt fri for trioen DPB, der står for Dibutyl Phthalate, Toluen og formaldehyd. Disse er kemikalier, som er mistænkt for at have en sammenhæng med kræft, fødselsskader og andre sygdomme. Du kan derfor føle dig helt tryg ved køb af en eller flere af de fine Miss NELLA neglelak til børn. Har I nogen som helst spørgsmål til produkterne, er I altid velkommen til at ringe eller skrive til os i butikken – skulle det ske, at der er noget vi mod forventning ikke kan svare på, sørger vi for at skabe kontakt til vores leverandører, som med garanti vil kunne hjælpe jer.

Fortvivl ej hvis din børneneglelak Miss NELLA skulle begynde at tørre lidt ud og ikke er så let flydende mere. Da Miss NELLA børneneglelak er vandbaseret, kan dette godt ske, hvis man ikke lige får låget sat ordentligt på. Til gengæld er børne neglelak Miss NELLA så godt udtænkt, at du bare kan hælde et par dråber vand i din Miss NELLA neglelak til børn, ryste den, og så er den så god som ny igen. Smart, ikke sandt? På den måde er du sikker på, at der ikke går noget af den fine og kvalitetssikre neglelak til børn Miss NELLA til spilde. Det kan være en lærerig oplevelse for børnene samt en mulighed for at tale om vands egenskaber, når de ser deres Miss NELLA neglelak blive forvandlet tilbage til dens oprindelige stand. 

27 forskellige Miss Nella børneneglelak 

Du kan finde ikke mindre end 27 forskellige Miss NELLA neglelak farver, så vi tør godt sige, at der er noget for enhver smag. Det er svært at sige præcis, hvilke neglelak Miss NELLA til børn der er de mest populære, da vi alle dage har oplevet et meget alsidigt brug, og det ikke er alle neglelak Miss NELLA farver, der har været lige længe i vores sortiment af Miss NELLA børne neglelak – hvad enten det er til Halloween, fastelavn, fest eller hverdag.

De neglelak Miss NELLA farver vi dog over årene har solgt flest af alt i alt, er dem med glimmer, og derfor er der også et stort udvalg af neglelakker med små glimmerstykker, metallic og helt store glimmerstykker. Bestsellerne gennem alle årene vi har været så heldige at få lov at føre neglelak til børn Miss NELLA, har været ”Cheeky Bunny”, ”Jazzberry Jam”, ”Bubble Gum”, ”Pink a Boo”, ”Little Poppet” og ”Mermaid Blue”.

Vi sælger børneneglelak Miss NELLA til både drenge og piger, store som små. Der er selvfølgelig de børn, der bruger Miss NELLA børneneglelak, fordi man lige skal være lidt ekstra fin til børnefødselsdagen eller til weekendens fester, og ja – bare fordi man kan og har lyst, men ligeså mange børn bruger det også som en ekstra sjov detalje til deres udklædning.

Da der er så mange skønne farver af Miss NELLA børne neglelak, er det netop meget nemt at matche til noget, der passer lige akkurat til dit barns udklædning. Til Halloween er de mest solgte farver i det skønne univers af Miss NELLA neglelak til børn, farverne Grøn (Field Trip), orange (Poppy Fields og Class Clown), helt mørke (Secret Diary) og sort (Black Glitter).

Til fastelavn er det hele paletten af skønne Miss NELLA neglelak farver lige meget, om dit barn skal være spøgelse og have en lidt lysere sart farve på, lyserød til at passe til prinsessekjolen, rød hvis man er klædt ud som jordbær, eller helt citrongul (Sun Kissed). Kun fantasien sætter grænser. 

Miss Nella forhandler i København 

Du kan hos Banditten være sikker på at få en hurtig afsendelse med GLS eller PostNord. Du har nemlig helt til klokken er 14 på en hverdag, og så sender vi det afsted samme dag.

Gisp, det er blevet fredag, og du har fuldstændig svedt ud, at du skal til fødselsdag i weekenden! Vi holder i hverdagene åbent helt fra klokken 10 om morgenen til klokken 18 om aftenen, og om lørdagen kan du finde os i vores fysiske butik på Østerbro fra klokken 10-16. Har du set lige den Miss NELLA neglelak, som står højest på ønskelisten? Ring gerne ned til os i butikken, og vi sørger for at få den ønskede børne neglelak Miss NELLA lagt til siden, så du lige kan slå et smut forbi butikken på vej hjem fra arbejde eller om lørdagen på vej til fødselsdag. Bor du langt herfra, kan du vælge at få levering med PostNord til deres nærmeste pakkeboks/pakke udleveringssted – med de to valgmuligheder bliver der nemlig også leveret om lørdagen.

Da det kan være svært at finde ordentlig og sikker neglelak, vil du med garanti få det største smil frem på barnets læber, når du kan præsentere dem for en af de 27 forskellige, unikke Miss NELLA børneneglelak.

×