Jellycat Cordy Roy bamser 

Hos Banditten finder du den altid meget populære Jellycat Cordy Roy serie af dejlige, bløde bamser. Jellycat Cordy Roy serien har vi haft i rigtig mange år efterhånden og der er stadigvæk en hel del af de gamle Jellycat Cordy Roy klassikere i kollektionen.

Læs mere
Viser 1 - 9 af 9

Jellycat Cordy Roy består af en fantastisk serie af tøjdyr i den skønneste og blødeste fløjl. Alle dyrene i Jellycat Cordy Roy serien har det helt rigtige moderne udtryk, hvilket har gjort dem til en af bestsellerne fra Jellycat. Alle tøjdyrene i Jellycat Cordy Roy serien er efterspurgte, men især Jellycat Cordy Roy elefanten, ræven og dinosauren, der til forveksling ligner den lille dino fra Gurli Gris, er i høj kurs.

En Jellycat Cordy Roy bamse er let og dejlig blød at kramme. I bunden er Jellycat Cordy Roy bamsen lidt tungere, så den er hyggelig og tryg at bære rundt på, og samtidig kan Jellycat Cordy Roy bamsen sidde selv, uden at den falder bagover. 

Stort udvalg i Jellycat Cordy Roy bamser

I Bandittens sortiment har vi alle de farverige Jellycat Cordy Roy dyr, blandt andet en pink flamingo, en finurlig skildpadde med et flot skjold, den kæreste hund, den populære grønne dinosaur, den frække ræv, en gul løve med en flot manke, den lyserøde gris og naturligvis den klassiske blå elefant, så der er noget for enhver smag når man skal finde sin helt egen Jellycat Cordy Roy bamse. 

Jellycat Cordy Roy bamser i mange størrelser

Flere af Jellycat Cordy Roy bamserne findes i flere størrelser: lille, mellem og kæmpe stor. Derudover er firmaet i de seneste år også begyndt at producere et lille udvalg af produkter til baby. Her finder man ophæng med Jellycat Cordy Roy til barnevognen eller klapvognen, Jellycat Cordy Roy hyggeklude med de velkendte karakterer og endog små Jellycat Cordy Roy babyfutter, så babys fødder bliver holdt varme. Jellycat Cordy Roy sortimentet ændres hele tiden, så det kan være en fordel at følge lidt med på vores sociale medier, hvis man er vild med Jellycat Cordy Roy designet og bamserne.

Med en Jellycat Cordy Roy bamse kan du være helt sikker på, at dit barn har en bedsteven i mange år fremover! Kvaliteten er helt i top og rigtig mange af vores kunder kommer og køber en Jellycat Cordy Roy bamse, i et andet design, når de venter barn nr. 2 og nr. 3. Alle Jellycat Cordy Roy bamserne kan naturligvis håndvaskes og hænges til tørre. Dette mindsker allergigener for barnet, og holder yndlings Jellycat Cordy Roy bamsen ren og pæn i lang tid fremover.

En Jellycat Cordy Roy bamse vil være et fint supplement til barnets bamsefamilie, og Jellycat Cordy Roy bamserne indbyder alle sammen til masser af kram og hyggelige stunder.

Jellycat Cordy Roy er en oplagt gaveidé til barsel, dåb eller fødselsdag, der helt sikkert vil vække begejstring hos ethvert barn!

×