Jellycat Bashful bamser

Se alle Jellycat's populære Bashful bamser her på siden. Læs mere

Filtrer efter

Pris
139 kr 1130 kr
OK
Filter
Viser 49 - 96 af 118

Velkommen til Verdenen af Jellycat Bashful Bamser - Hvor Hvert Kram Tæller

I hvert hjørne af børneværelser verden over, finder man et magisk væsen – en Jellycat Bashful bamse. Disse ikoniske bamser har erobret hjerter og toppet ønskelister i Danmark i flere år, og det er ikke svært at se hvorfor. Jellycat Bashful bamserne, med deres silkebløde pels og charmerende udtryk, er blevet synonyme med den ubetingede kærlighed og trøst, som kun en bamse kan give.

En Verden af Blødhed og Fantasi: Jellycat, det engelske firma bag disse elskede bamser, har skabt et univers af blødhed, humor og klassisk charme, der afspejles i hver Jellycat Bashful bamse. Fra det øjeblik du rører ved en Jellycat Bashful bamse, vil du mærke dens enestående kvalitet – en blødhed så luksuriøs, at den skal opleves.

Det Store Jellycat Bashful Univers: Sortimentet af Jellycat Bashful bamser er imponerende både i størrelse og diversitet. Banditten er stolt over at tilbyde et bredt udvalg af disse bamser, fra den eventyrlige Jellycat Bashful dinosaur til den kærlige Jellycat Bashful panda og den legesyge Jellycat Bashful abe. Hver Jellycat Bashful bamse har sin egen personlighed, der venter på at blive din barns næste bedste ven.

En Størrelse for Alle: Jellycat Bashful bamserne kommer i en række størrelser, fra den yndige Jellycat Bashful babybamse på 13 cm til den imponerende Jellycat Bashful gigantiske bamse på 108 cm. Denne mangfoldighed sikrer, at der er en Jellycat Bashful bamse, der passer perfekt til hvert barn og hvert kram.

Nye Venner hvert År: Interessen for Jellycat Bashful bamserne fornyes årligt, med nye charmerende tilføjelser til Jellycat Bashful familien. Disse nyankomne, som starter i den elskede originale mellemstørrelse, har potentialet til at blive udvidet til hele Jellycat Bashful størrelsesspektret, baseret på deres popularitet og modtagelse.

Nemme at Holde Rengjorte: Foruden deres charme og blødhed, er alle Jellycat Bashful bamser designet til at være nemme at vedligeholde. En simpel håndvask og lufttørring er alt, der skal til for at holde barnets Jellycat Bashful bamse frisk og klar til flere kram og eventyr.

Den Perfekte Gave: Hver Jellycat Bashful bamse bærer på en historie og bliver en meget personlig gave, især ved særlige lejligheder som barsel, dåb eller fødselsdage. Med udvidelsen af Jellycat Bashful serien til at inkludere hyggeklude, spilledåser og rangler, er der endnu flere måder at bringe Jellycat Bashful glæde ind i et barns liv.

Oplev Jellycat Bashful Magien: Vi inviterer dig til at udforske vores Jellycat Bashful samling og finde den bamse, der venter på at sprede glæde hos dit barn. Hver Jellycat Bashful bamse er en åben dør til en verden af kærlighed, trøst og eventyrlige fortællinger.

Gennem kram og leg bliver disse Jellycat Bashful bamser mere end blot legetøj; de bliver en del af familien, en kilde til trøst og en ven til barnet gennem livets små og store øjeblikke. Fra det øjeblik en Jellycat Bashful bamse bliver en del af et barns liv, starter en rejse af venskab, fantasi og utallige kærlige øjeblikke. Hver Jellycat Bashful bamse er en invitation til at opleve den ubetingede kærlighed og trøst, som kun en sådan særlig ven kan tilbyde. 

I Bandittens verden af Jellycat Bashful bamser, er hver dag en mulighed for at kramme, drømme og udforske.