Djeco Arty Toys (Samlefigurer) 

Her på siden kan du finde de populære Djeco Arty Toys figurer, der fortsætter med at være bestsellers år efter år. Djeco Arty Toys er en samling af skønne og anderledes figurer. Der findes tre forskellige serier fra Djeco Arty Toys nemlig den yndige prinsesseserie, den farlige piratserie og de modige riddere i ridderserien. Alle børn og barnlige sjæle er vilde med at samle på disse fantastiske Djeco Arty Toys figurer der udover at bruges til timevis af sjov leg, også kan bruges som flot pynt på børneværelset.

Læs mere
Viser 1 - 45 af 45

Legefigurer fra Djeco Arty Toys

Hos Banditten har vi haft Djeco Arty Toys på hylderne siden Djeco præsenterede legetøjet første gang. Vi har kunder der har købt Djeco Arty Toys siden begyndelsen og som trofast kommer tilbage og køber de nyeste Arty Toys figurer til de nyeste familiemedlemmer. Det er en fornøjelse at se legetøj der vedbliver med at være populært, og som har en høj legeværdi år efter år.

Prinsesser og riddere fra Djeco Arty Toys

I Djeco Arty Toys ridderserien har hver figur sit eget navn og sin helt egen spændende personlighed. Ridderfigurens hoved og arme kan bevæge sig og hver enkelt Djeco Arty Toys figur har et våben, der kan tages af og leges med alene. I Djeco Arty Toys blå ridderborg finder man stedet hvor de vilde kampe udkæmpes, og middelalderlivet bliver levet. Den store Djeco Arty Toys ridderborg er fremstillet i træ, og den har både vindebro, skydeskår og flag med våbenskjold. Et paradis for den heltemodige riddere, der ønsker timevis af sjov underholdning, mens der leges på livet løs.

Djeco Arty Toys legefigurer findes også i en vidunderlig prinsesseserie. De smukke, yndige og fortryllende prinsesser og feer fra Djeco Arty Toys, har som regel en tryllestav, en blomsterbuket eller et lille kæledyr med i pakken. Det søde, farverige tilbehør kan naturligvis også leges med for sig selv. Til prinsesseserien hører også et vidunderligt slot i smukke pastelfarver, og det er naturligvis også muligt at lege med andre prinsessefigurer end Djeco Arty Toys i det eventyrlige prinsesseslot.

Djeco Arty Toys - piratserie

Er man mest til blodtørstige pirater og farlige sørøvere er Djeco Arty Toys piratserien lige sagen! Børnene samler på de forskellige figurer og kommer igen, hver gang Djeco præsenterer nye Arty Toys personligheder et par gange om året. Til Djeco Arty Toys piratserien findes der også ekstra tilbehør og det er altid spændende at se hvad firmaet finder på næste gang.

Designet, farverne og formgivningen på Djeco Arty Toys figurerne spiller godt sammen og det er nemt at lege sig ind i en mægtig fantasiverden af prinser, Arty Toys prinsesser, riddere og Arty Toys sørøvere. Derfor er Djeco Arty Toys også rigtigt godt legetøj, hvis søskende skal have noget legetøj at lege med sammen.

Djeco Arty Toys til drenge og piger

Djeco Arty Toys er med andre ord sjovt og anderledes legetøj i den allerbedste kvalitet og både drengene og pigerne vil elske det. Derfor er Djeco Arty Toys også en oplagt gaveidé til børnefødselsdagen og til jul.

Gå på opdagelse i det spændende univers og se om ikke den helt rigtige Djeco Arty Toys figur venter på jer!

×