ezpz 

I Banditten er vi vilde med Alt-i-ét spiserservietterne, der findes i forskellige farver.

Ezpz Happy Mat er udviklet, så maden kan serveres i de 3 opdelte rum, der styrker og stimulerer barnets selvstændige spisning, og stimulere det til at spise nye og sjove anretninger.  Den passer til de fleste højstoleborde, og er nem at have med på turen, da den fylder minimalt.

Ezpz Happy Bowl er udviklet til at servere bl.a. grød, youghurt, mos, suppe, spaghettisovs m.m. og er afstemt, så det passer en normal portionsstørrelse til et lille barn.

Det bliver meget nemmere at få børnene til at spise med den fine og sjove Happy Mat, der ligner et ansigt.

Læs mere
Der er ingen produkter i denne kategori.

Her kan du se vores udvalg i Happy Mats og Happy Bowls fra Ezpz. Ezpz er nytænkende alt-i-én spisedækkeservietter, produceret af 100% fødevaresikker silikone af højeste standard.

De er designet og udviklet af Lindsey Laurain fra Colorado i USA, som savnede noget smart og brugbart til måltiderne til sine 3 drenge. Spisedækkeservietterne er designet således, at de suger sig fast i bordet, så de ikke kan tippe eller vælte. Det er samtidig muligt at have ting ved siden af, udover at være en fantastisk opsamler. Ezpz dækkeservietterne er patenterede og helt sikre for barnet at bruge. Helt fri for BPA, Phatalater, PVC samt farve- og brudsikre. Ingen bakteriedannelse. Holder sig flotte selv efter lang tids brug. Tåler microovn, ovn op til 170 grader og fryser ned til -18 grader samt selvfølgelig opvaskemaskine. Spisedækkeserviettere er nemme at stable selv med mad i.