Así

Her på siden finder du vores udvalg af de yndigste Asi dukker til både piger og drenge. Vi har søde Asi dukker i forskellige størrelser og udtryk.

Læs mere

Filtrer efter

Kategorier
Mere.. mindre
Pris
29 kr 349 kr
OK
Filter
Viser 1 - 3 af 3

En Asi dukke ligner til forveksling en rigtig baby. Dukkerne har små folder i ansigtet, der gør deres ansigtsudtryk mere livagtigt at se på. Dukken har meget detaljeret linjer i både hænder og fødder - Enkelte af dukkerne har sågar også blødt maveskind, som gør en Asi dukke endnu mere virkelighedstro. Dukken, der ligner rigtige babyer, har også mulighed for at få dukketøj på, der minder meget om det tøj, som rigtige babyer får på, hvilket gør legen med en Asi dukke meget mere levende. En Asi dukke vil være den perfekte gave til ethvert dukke-elskende barn. Mangler du mere inspiration til dit næste dukkekøb, så kan du her se hele vores sortiment af dukker og hånddukker.

Dukker, der ligner rigtige babyer fra Asi

Dukker sætter virkelig fantasien i gang hos børn, særligt de dukker, der til forveksling ligner rigtige babyer, ligesom dukker fra Asi gør. De små rynker ved mundvigen, folderne på lårene og de fine linjer ved deres hænder og fødder, får dukken til at se ud som om, at den hvert øjeblik vil bevæge sig. Folderne ved mundvigen får dukken til at se ud som om, at den hvert øjeblik vil bryde ud i grin eller gråd - præcis som en rigtig baby, der på ingen tid kan skifte humør. En Asi dukke giver derfor dit barn i virkelig forståelse af, hvordan det er at skulle tage sig af en rigtig baby. Vil du se flere af vores dukker og bamser, finder du dem her.