Miss NELLA

Hvis du vil begive dig ud i en sjov og farverig verden af børnesminke, neglelak til børn og det herligste badelegetøj, kan du indstille din søgning nu! Hos Banditten kan du nemlig finde Miss NELLA børne neglelak, Miss NELLA børne make-up og de skægge Miss NELLA bath bombs her i vores webshop, eller du kan besøge os i butikken på Østerbrogade 138 og se det fulde udvalg.

Læs mere

Filtrer efter

Kategorier
Mere.. mindre
Pris
59 kr 80 kr
OK
Filter
Viser 1 - 3 af 3

Miss NELLA neglelak hos Banditten

Vi har i mange år været stolte af at føre Miss NELLA produkter i vores butik og webshop. Det startede alt sammen med deres fantastiske Miss NELLA vandbaserede neglelak til børn, men i 2017 udvidede Miss NELLA deres produkter til også at inkludere andre produkter, såsom Miss NELLA sminke til børn og de farverige Miss NELLA bath bombs, som kan købes enkeltvis, eller i sæt med enten 3 eller 6 styk Miss NELLA bath bombs. Med andre ord, ting til huden som ellers kan være svært at finde, hvor du kan føle dig helt sikker i, at det er ordentligt at give til dine børn.

Børneneglelak helt uden skadelig kemi 

Miss NELLA neglelakker er alle lugtfri og er helt perfekte til dem, der søger et ikke-giftigt alternativ til, hvad der ellers desværre er ude på markedet. Dog ikke lige så ofte set på det europæiske marked, men desværre er der flere børneneglelakker ude på markedet, som indeholder trioen Dibutyl Phthalate (DPB), Toluen og Formaldehyd. Disse kemikalier er mistænkt for at have en sammenhæng med kræft, fødselsskader og andre sygdomme, men I kan være sikre på ikke at finde spor af disse skadelige stoffer i Miss NELLA produkter.

Miss NELLA er en passende del af vores vareudvalg, da vi hos Banditten vælger at føre et stort udvalg af varer, der er lavet i træ, indfarvet med naturlige farver, uden farlig kemi, lavet i genbrugsmaterialer. Derfor er Miss NELLA en perfekt del af vores sortiment med deres vandbaserede neglelakker, hypoallergeniske sminke og veganske badeprodukter.

Hos Banditten kan du altid finde et stort udvalg af Miss NELLA børneneglelak og Miss Nella make-up til børn. Den giftfri Miss NELLA børnesminke er et hit, hvad enten barnet vil sminke sig til udklædningsbrug, eller fordi der prøves at efterligne mor eller storesøster derhjemme.

Vi sælger de skønne produkter fra Miss NELLA til både piger og drenge i alle aldre, da de er sikre at give til børn helt ned fra 3 års alderen, men samtidig moderigtige nok til de børn, der er begyndt at gå op i, at tingene skal se rigtige ud. Med deres nu 27 forskellige fantasifulde farver, vil der kunne være noget for en hver smag. Hvis Miss NELLA neglelakken bliver tør, kan der tilføres et par dråber vand, og neglelakken er fin igen!

Miss NELLA sminke

Vi oplever også, at mange bruger Miss NELLA neglelak og Miss NELLA sminke som en del af deres udklædning til fastelavn eller Halloween, som en del af at imitere deres mor, eller andre de ser, og folk der køber Miss NELLA børne sminke til deres barn, der gerne vil begynde at sminke sig, men ikke vil have, de låner det som er tiltænkt voksne. Typisk sælger vi det til børn fra 3 års alderen og helt op til 10 år, eller til større børn som har en meget sart hud, men stadig gerne vil begynde at eksperimenterer lidt. 

Brusende Miss NELLA Bath Bombs til badet

Udover de drømmende fine børneneglelakker, har Miss NELLA bevæget sig ud i at lave et væld af skønne produkter, så man kan få alt inden for den lidt mere pyntede og ”dimsede” verden. Den helt store vinder her, er de skægge Miss NELLA ”bath bombs”, som bruser op og skifter farve på vandet i badekarret, når man kommer dem under vand, til stor morskab for børn såvel som voksne.

Du kan købe en skøn Miss NELLA abe-negletørrer, et smart Miss NELLA børstesæt med 5 børster til Miss NELLA sminke, samt de utrolig populære Miss NELLA bath bombs, som tilmed er veganske og samtidig er en god sæbe for huden.

Hvis I til jul laver adventskalender i stedet for pakkekalender, kan miss NELLA børneneglelak og miss NELLA børnesminke og andre produkter være en oplagt idé som en lidt større gave til søndagen. Der er masser af tid til at hygge sig med at få det lagt ordentligt, og så kan man føle sig som den smukkeste prinsesse hele dagen.

Miss NELLA forhandler 

Hvis I har spørgsmål til farver, eller brugen af miss NELLA og deres skønne produkter, skal I aldrig tøve med at ringe eller skrive til os i butikken. Vi bestræber os på at give den bedste service, og særligt med make-up og andre ting til huden til børn forstår vi, at man som forældre godt kan have spørgsmål til varerne, og det kan være en stor overvejelse inden, det er noget der gives til jeres barn for første gang.

Vælger du at få tilsendt din ordre til din adresse, posthus, erhverv eller nærmeste pakkeshop bliver det sendt i genbrugsemballage. Genbrugsemballagen bruger vi meget tid på at samle ind fra de lokale butikker ude på Østerbro, som har overskydende kasser og fyld fra deres tilsendte varer, og selvfølgelig gemmer vi også alle brugbare kasser, som vi selv får varer tilsendt i. På den måde hjælper vi de lokale butikker af med deres overskydende emballage, samtidig med at der ikke bliver produceret ekstra unødig emballage.

Handler du hos os i butikken og ikke har fået egen pose med, får du gratis en af vores egne papirsposer med til at bære dine varer hjem. Vi får lavet vores egne papirsposer ud af genbrugspapir, og til de kolde regnvejrsdage har vi plastposer ud af genbrugsplast.

Kom glad forbi os i butikken eller surf rundt på vores hjemmeside – vi kan med garanti sige, at hvad enten I vælger badeprodukter, neglelak eller sminke fra Miss NELLA vil gaven falde i god jord hos det heldige fødselsdagsbarn.