Miss NELLA 

Miss NELLA er et engelsk mærke, der producerer farverig og ikke-giftig neglelak til børn i alle aldre. Hos Banditten har vi flere fine farver af Miss NELLAS smarte neglelakker. Se vores aktuelle udvalg nedenfor.

Læs mere
Viser 1 - 46 af 46

Deres holdning er, at det skal være sikkert og sjovt at pynte og klæde sig ud, og at det skal kunne foregå i et ikke-giftigt, men stadig farverigt, miljø. På det europæiske marked dominerer de giftige stoffer Dibutyle Phythalate (DBP), Toluene og Formaldehyde ingredienslisterne til mange børneneglelakker. Disse kemikalier er ildeset i Europa og er blevet sat i forbindelse med kræft, fødselskomplikationer og andre sygdomme.

Derfor har Miss NELLA udviklet en revolutionerende formular på vandbaseret neglelak, der ikke indeholder nogen farlige ingredienser. Neglelakken skal ikke fjernes med acetone eller andre barske neglelakfjernere, men blot pilles af, når barnet ikke ønsker at have det på længere. Bliver neglelakken ”tyk” i flasken efter længere tid uden brug, tilsættes blot et par dråber vand, og den er så god som ny igen. Neglelakkerne er lugtfrie, og Miss NELLAS univers er alt i alt et kærkomment nyt tiltag på det europæiske marked. Miss NELLAs neglelakker er fremstillet i Frankrig og ikke testet på dyr.

×