Milestone Cards

Milestone Company er et firma, der producerer de fineste kort til at markere de helt unikke øjeblikke i barnets liv.

Læs mere

Filtrer efter

Pris
44 kr 45 kr
OK
Filter
Viser 1 - 1 af 1 resultat

Milestone Cards er sæt af fotokort, som fanger de helt særlige øjeblikke i barents liv. Idéen til Milestone Baby Cards kom første gang fra den hollandske mor Gemma Broekhuis, der så sin søn rulle over på ryggen for første gang og ville fange det helt særlige øjeblik. Hun skrev et kort, tilføjede datoen og tog et billede af sin søn med kortet ved siden af. Derefter gjorde hun det samme for den første gang, han sov igennem en hel nat, første gang han kravlede, første gang han spiste fast mad og alle de efterfølgende store øjeblikke, der fulgte i Mikkels liv.

Gemma indså hvor vigtige disse billeder er, og hvor nemt det er i denne tid at glemme at eviggøre de her livsbegivenheder, og besluttede sig derfor at lave hendes idé om til et produkt, som også andre forældre kunne have stor glæde af.

På denne måde blev Milestone™ Baby Cards født, og de første milestenskort så dagens lys i maj 2012. I dag bliver kortene solgt på 12 forskellige sprog i 37 lande verden over til en stor glæde for nye forældre hver dag. Siden da er der kommet flere Milestone™ produkter til verden, der hylder de smukke øjeblikke, som du kun oplever en gang i livet.